ale je možné, že nejaký konflikt by vznikol i tak a nakoniec by to vypálilo ešte horšie, takže ak by som mala možnosť sa znova vrátiť v čase a napraviť prípadné škody, tak by som ho podporila ako maliara (nech nemá čas vymýšľať hovadiny) a ak by to vypálilo ako nedobrý nápad, tak by som skúsila inú možnosť
Čo bolo to bolo mňa zaujíma čo bude a ako to môžem zmeniť. A nevieš či by si zmenou minulosti nespôsobil to že by si sa nikdy nenarodil preto radšej do teho nedrbať.
Podľa mňa by sa to stalo aj tak, možno o čosi neskôr, následky by sa však moc nelíšili, Hitler tú ideológiu nevymyslel, len bol jej hlavným propagátorom, takže je to asi jedno. Ale asi by som skúsil niečo podobné ako @4 .
Inak to mi pripomenulo jeden vtip
Príde muž za vešticou a nechá si vyveštiť budúcnosť.Veštica mu povie že koli nemu zomrú miliony ľudí.Muž nahnevaný odýde.
Keď ide cez železničné priecestie vidí ako tadial prechádza malý chlapec a ide vlak.Rýchlo priskočí k chlapcovi a na poslednú chvíľu ho zachráni.
všetko sa deje z určitých príčin ktorým my nemusíme vždy rozumieť...osobne nenávidím Hitlera a jeho prívržencov ale zabiť ho v mladosti v domnienke s tým, že nevypukne vojna je relatívne - vojnový konflikt hrozil tak či tak pre fašistické Taliansko...to že oficiálne sa vedie začiatok vojny až napadnutím Poľska Nemeckom je úsmevné...ak by nebola vojna vtedy, bola by teraz...história nás učí že vojny boli, sú a aj budú...každopádne Hitler bol psychopat a tí jeho skurvení skopčáci si zaslúžili väčší trest ako nakoniec dostali...a taktiež nechápem vymleté skopčácke hlavy v dnešnej dobe...
@wayne keď nenávidíš Hitlera, mal by si nenávidieť aj Stalina, ten robil možno ešte väčšie svinstvá, vraždil nielen nepriateľov, ale vyvražďoval si aj vlastný národ v počte pekných pár miliónov...
keby som dokazal obratit tok casu (co je prakticky nemozne, takze sa pohybujeme len v cisto teoretickej rovine) a zmenil by som jedinu udalost v minulosti, viedlo by to k zmene obrovskeho mnozstva inych udalosti, cim by som dosiahol elementarnu nestabilitu castic, svet by sa zacal rucat (nemam ponatia akym sposobom) alebo by proste pokracoval nadalej, no s nepredstavitelnymi nasledkami pre relativnu realitu, cize by hitler bud vobec neexistoval alebo by mozno bol uplne niekym inym
to nieje o odvahe, ale o tom že vôbec ale vôbec nemám žiadnú páru o dôsledkoch takého činu. len kokot by to urobil bez tejto vedomosti čo všetko by to zmenilo.
nie, nezabila by som ho, ale dosadila by som tým debilom v akadémii rozum, prijali by ho na výtvarníctvo a bol by pokoj bez toho aby niekto musel zomrieť.
hm,zabiť by som nezabila nikoho,ani jeho -na to nemám srdce a ani žalúdok..nezabila by som ani muchu...ale :/:/:/ zase by som sa ho snažila nejako ovplyvniť ,aby neurobil,to čo spravil,nejako proste k rozumu ho priviesť,ak by sa dalo,....a podľša mna,keby nebolo jeho nejakýiný vymetenec by sem prišiel a rozpútal to-malo sa to tak stať -asi
Ja by som skor prijal stretnut ho v roku 1933 a vypytat si autogram a spravit si s nim fotku. Potom by som si ho pridal na facebooku a hral s nim Farmville a Call of Duty.
Poviem mu hroznú budúcnosť že po vyhladzovaní židov jeho rukov sa udejú také strašné veci ako vznik židovského štátu Izrael prevzatie médii do rúk židov miešanie rás vznik hrozných humanitárnych organizácii amnesty, ľudia proti rasizmu, multikulti, unicef, monsant a.s.(Ktorí bude poidporovať vražedná Coca Colla) ktoré zase budú ovládané tými krvilačnými chamtivými nemorálnymi a zákernými židmi.... PS nie som rasista to je môj objektívny pohľad na svinstvo....
@sturmer No keď už ho stretneš v roku 1933 v žiadnom prípade mu nepodávaj ruku lebo sa zmení alternatívná realita a dopadne to tak ako v Red Alert že sovieti započnú na čele zo Stalinom vojnové výpravy...
veci sa stali tak ako sa stali lebo ľudia ktorí mali právo rozhodovať o tom ako sa vtedy stanú sa rozhodli že sa stanú takto. ja mám na svoje rozhodnutia svoj vlastný čas, svoju vlastnú dobu, nemám právo zasahovať do doby ktorá patrila iným.
Povedala by som mu nech sa poberie iným smerom,nech sa špecializuje len na " tmavých " a svet by mu bol vďačný,aj ked by to nik nahlas asi nepovedal....
nedokázala by som ho zabiť lebo nedokážem zabiť nikoho....
ale nechápem ako niekto môže o ňom tvrdiť aký bol úžasný a zastávať jeho názory a podporovať to... nech už je človek akýkoľvek rasista alebo čo, to bolo proste strašné a človek, ktorý má srdce by nikdy nepovedal, že to robil dobre
Toto su zase názory , pravdepodobne by vás nechal odstreliť kedže nami pohŕdal , ale vy si podávajte ruky a považujte ho za múdreho nebol múdry ani blbý , chytil sa len šance
Podľa môjho názoru bol Hitler psychicky chorý človek. Zrejme bolo všetko zapríčinené nejakým zážitkom z jeho detstva. Neverím totiž, že sa takéto hovädá rodia normálne, takže mu muselo byť ublížené a on to neprijal. Zrejme si to musel vynahradiť na vraždení (to ani náhodou neznamená, že sa ho zastávam). Podľa mňa by bolo potrebné s takým človekom niečo spraviť, pokúsiť sa o to inou cestou ako násilím.
@antifunebracka aby teba niekto "nerozjebal na maderu" ty buzerant, za to aky si drzy a trufaly. to si si dovolil trosku moc chalanko, nezda sa ti? chod si fotit stupidne fotky svojho spatneho ksichtu a jej daj pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
co ak by som nebola potom :´(
ale je možné, že nejaký konflikt by vznikol i tak a nakoniec by to vypálilo ešte horšie, takže ak by som mala možnosť sa znova vrátiť v čase a napraviť prípadné škody, tak by som ho podporila ako maliara (nech nemá čas vymýšľať hovadiny) a ak by to vypálilo ako nedobrý nápad, tak by som skúsila inú možnosť
Inak to mi pripomenulo jeden vtip
Príde muž za vešticou a nechá si vyveštiť budúcnosť.Veštica mu povie že koli nemu zomrú miliony ľudí.Muž nahnevaný odýde.
Keď ide cez železničné priecestie vidí ako tadial prechádza malý chlapec a ide vlak.Rýchlo priskočí k chlapcovi a na poslednú chvíľu ho zachráni.
Muž:Ako sa voláš?..pýta sa chlapca
Chlapec: Adolfko Hitler
tiež som si spomenula na misfits ale to bol dosť zlý diel podľa mňa...
história by sa nemala meniť.
vojna bola hrozná, to áno, ale... proste nie.
a @32
ale na svete je veľa zla a veľa zlých ľudí, nebude tu hitler, príde niekto iný, ľudia si vždy nájdu spôsob a vodcu
To by bolo to posledné čo by mi napadlo v jeho prítomnosti
@44 nazi-kurva sa vracia
ale nechápem ako niekto môže o ňom tvrdiť aký bol úžasný a zastávať jeho názory a podporovať to... nech už je človek akýkoľvek rasista alebo čo, to bolo proste strašné a človek, ktorý má srdce by nikdy nepovedal, že to robil dobre
cim by som bol lepsi ako on, keby ho zabijem.. bez ohladu na to ci ako dieta, alebo ako dospeleho??
a druha otazka.. cim sme my ako spolocnost lepsi nez jednotlivci - vrahovia, etc . ked im chceme oplacat "rovnako" ?
ako ich takato spolocnost moze prevychovat?
Ale stretég bol úbohý.
FAIL cele
Cely svet tvrdi ze bol taky ako si myslime ale zrejme len ty , ten stary chuj a par nackov si myslite opak a vydavas toto za argument?
Mas rovnaky zdroj ako ja , len mojich je 50nasobne viac.
Poznal si ho? nie tak uz jeb na to , nebavi ma tato prijebana diskusia nacisticka.
On sposobil 2. svetovu , aj keby nemal na svedomi ani jedineho civilistu stale kvoli nemu islo dole 10-15 milionov vojakov. To su tiez ludia.
Ale na taketo siahodlhe debaty nemam naladu fakt.
Ale ja chapem ze ked clovek ktory v dospelom veku este nemal normalny vztah a vidi ze ho ma niekto nizsieho veku tak zavidi
Svoje komplexy si ries inde