cawte. chcem sa vas len opitat ... tymto nic nepropagujem len sa pitam... ze co si myslite ktore nabozenstvo je najnormalnejsie a najkrajsie. nechcem pocut ze zjadne lebo urcite je take nejake noooooo. nepaci sa vam egyptske??? strasne sa mi na tom paci u
Všetky náboženstvá majú rovnaký základ - len sa postupom času rozvýjali každé iným smerom. Nedá sa určiť ktoré je lepšie - každý čomu verí tak to je pre neho najlepšie.
aztecke ( napr.Lidé obětovaní bohu ohně byli zaživa vrháni do hořících hranice, ale předtím, než zemřeli, byli vytaženi, aby jim mohlo být vyříznuto ještě tepající srdce
Vo vseobecnosti si myslim, ze pre kazdeho je najlepsie nabozenstvo to, v co veri. a co sa tyka toho egyptskeho nabozenstva a uctievania maciek, tak pretoze nenavidim macky, zrovna tymi mackami by ma nikdy to nabozenstvo neoslovilo.
a co tie kliatby co sa udiali v egypte. ked objavili mumiu faraona tutanchamona bolo tam napisane kazdy kto porusi;faraonov pokoj musi zomriet. a ked to otvorili vsetci co otvorili jeho hrobku zomreli zahadnym ustipnutim kobry...hmmm??????
Prepáč,ale keď chceš odpoveď tak jedine žiadne.Aj keď to nechceš počuť,no nič ma nenapadá.
A čo sa týka toho že tý čo otvorili hrobky faraónov a zomreli,Avra(14) má pravdu,ale bolo to kôli veľmy starému vzduchu ktorý dýchali keď vstupili do tých priestorov
Na to, aby si človek mohol vybrať konkrétne náboženstvo, treba každé jedno, ktoré existuje preštudovať.(teda pokiaľ máme na zreteli "pravdivosť" náboženstva)
Ja som preštudoval niekoľko náboženstiev a siekt, a možno preto som ateistom(čo však nie je náboženstvo).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nie je to nič len banda pometencov. a je to sekta mimochodom. ich ciel je lanáriť tam boháčov ,ktorí tak budu rvať prachy... toť vše..
takze teraz dajme tomu nieco objavis co je "chranene kliatbou" a o 5 rokov zomries...ale urcite to bolo kvoli kliatbe ze
A čo sa týka toho že tý čo otvorili hrobky faraónov a zomreli,Avra(14) má pravdu,ale bolo to kôli veľmy starému vzduchu ktorý dýchali keď vstupili do tých priestorov
krestanstvo je uplne mimo kolko muselo koli nemu ludi umret len koli tomu ze neverili...a ze dobry krestania...jezis kristus by to nechcel
Hmmm.... najblizsie Stary slovansky panteon
Mačka? Alebo iné zvieratá? Tie zvieratá majú byť akože ich Bohovia? To je choré. Je to ťažký hriech. Modloslužba.
Teraz vážne.
Na to, aby si človek mohol vybrať konkrétne náboženstvo, treba každé jedno, ktoré existuje preštudovať.(teda pokiaľ máme na zreteli "pravdivosť" náboženstva)
Ja som preštudoval niekoľko náboženstiev a siekt, a možno preto som ateistom(čo však nie je náboženstvo).