Milión je málo, to ani na poriadne auto nie je. Asi by som ich neminula, ale vložila by som ich na účet, nech si na seba zarábajú. Keď už by ich tam bolo dosť, kúpila by som si byt. Nemôžem tu predsa bývať naveky
Kupil by som si veeelikansky nakup niecoho za 200 litrov a potom este darceky kazdemu jednemu kamosovi ze v hodnote 20 000 takze to by bolo 200 litrov a potom za 600 litrov to by bolo len tak na Vianoce, stromceky, uplne huste ozdoby a uplne vela jedla, kolacov, alkoholu a vselicoho
@5 krasny priklad- cim drahsie darceky, tim viac odsrdca
ja by som si kupil gitaru ESP KH-202, k tomu nejaky zosik ako Fender MetalHead (ak to niekomu nieco hovori) , dalej njaky namakany laptop a zbytok by som zainvestoval...
no ja keby som vyhral mega eur, tak to by sa mi žilo najprv by som si zaplatil, aby ma učitelia nechali zo všetkého bez problémov prejsť, potom maturu, vysokú....
nieco by som dal mame, potom by som si kupil nejake veci, ako bassgitara, a pod...a zvysok by som nechal na ucte a to by som mal na travu ale nie len na to, bolo by to take moje vreckove
hah to je mááloo .. ale polovicu by som investowala asi do niečoho (obrazy, pozemky) kde by sa mi to vrátilo potom.. a zvyšok minula alebo nejak rozumne využila
@19nemusel by som sa učiť, ale papiere by hovorili, že som vlastne múdrejší jak chuck norris ale nie. to som tam myslel len ako haluz. kebyže vyhrám mega eur, tak by z toho určite šiel vodičák na 125-ky, kúpil by som dobrú motorku a na 18 bych si kúpil chevrolet bel air '56, dom pre famíliu, bazén, poriadnu gitaru s poriadnou aparatúrou, poriadnu sústavu bicích a konečne by som sa na nich naučil hrať
Milion coho? Korun? Malo. Eur? Da sa rozmyslat... Ale pravdepodobne by som ich investoval rozne fondy, nehnutelnosti atd (ale dost zavisi ze v akej mene som to vyhral ak eura tak by som cast zrejme pouzil na seba a blizkych)
Keby to bolo v tých Eurách.. tak toby sa dalo vela delat...hhe... čávovi by som kúpila lešie auto, dala niečo mame, dala opraviť domček, si kúpila handry a také veci néééééééé... ja rada míňam Ale niečo byšlo na banku.. Ale pozvala by som svoju bandu na kolo tvrdého aj 40 kôl xixxi
asi by som ich vlozila do banky..za nieco by som kupila dom alebo byt, potom veci ktore doma chybaju, nejaky dobry notebook, nejake oblecenie...ostatne by islo do banky, isli by sme na nejaku dobru dovolenku apod...@0 dufam, ze si myslela milion Eur..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@5 krasny priklad- cim drahsie darceky, tim viac odsrdca
ja by som si kupil gitaru ESP KH-202, k tomu nejaky zosik ako Fender MetalHead (ak to niekomu nieco hovori) , dalej njaky namakany laptop a zbytok by som zainvestoval...
A ja zas a zas nechápem ...
A aký by to kua malo zmysel?