Japončina, nie že by som bol nejaký "japanofil" (ako to niektorí nazývate) ale je to jeden z najťažších jazykov. Ostatné sú oproti japončine (a slovenčine) ľahké, dajú sa naučiť oveľa rýchlejšie.
Anglicky alebo nemecky, mohlo by sa to hodiť. Nemčina je podľa mňa krajšia, ale angličtina praktickejšia. A po rusky a poľsky by som chcela vedieť, ale to len pre vlastné potešenie.
ang viem, sj tiez, z fr som bez snahy dostala na vysvedcku 2 a to tym snazivym hrozila trojka cize aj z tej celkom fajn, ale predsa, chcela by som z nej prejst hladko
chyba mi tam slovencina..chcela by som perfektne rozpravat po slovensky a samozrejme by ma ten carodejnik zacaroval tak, ze by som perfektne ovladala aj gramatiku a vsetko okolo slovenskeho jazyka..morfologiu, syntax...to by som chcela
ja neviem na jednej strane po fínsky ale zasa moja nemčina je na tom fakt....no nie prave najlepščie a ak chcem mať švajčiarsky dôchodok musim tu nemčinu ovladať
potom som zasa vždy túžila vedeť gavariť pa rusky ale zasa to nie je až tak podstatne dôležité .....
ale ked sa tak nad tým zamyslím.....stačilo by ak by som vedela poriadne po slovensky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
alebo potom po japonsky, to je jedno
kurňa na taliančinu vždy a všade zabúdajú.....
HANBAAAA
tak by sa hodila teda tá francúzština.
a ja sa nehnevám len vyjadrujem svoj názor
naucim sa hocico ale hento nie. ale asi skor tu cinstinu arabcina ma aspon pismo
potom som zasa vždy túžila vedeť gavariť pa rusky ale zasa to nie je až tak podstatne dôležité .....
ale ked sa tak nad tým zamyslím.....stačilo by ak by som vedela poriadne po slovensky
@sanduleak kde si prišla k rumunčine?
francúzštinu sa učím teraz tak asi preto som dala ju,keďže mi vôbec nejde
inak by som chcela ísť do Fínska,takže by sa mi asi zišlo vedieť čo-to po fínsky
neviem aký je rozdiel medzi japončinou a čínštinou,ale chcela by som vedieť aspoň jedno z toho,aj tak je to asi dosť podobné
inak sú dosť zaujímavé aj mŕtve jazyky podľa mňa
a ešte aj francúzština