Mám priateľa s ktorým som už za necelý mesiac rok. Je nám spolu super, rozumieme si, všetko ako má byť. Akurát tu je jedna vec, nad ktorou často rozmýšľam. Nevie mi povedať, že ma ľúbi. Dosť ma to trápi, kedže predsa len sme neni spolu najkratšie... Predo
Ja by som to nechala tak, ak všetko klape, ako má, čo tam po označení. Nie, že by ma to nezamrzelo, ale keď si predstavím ľudí, čo si hovoria, ako sa ľúbia, hoci sa to drhne a ľudí, čo si to nehovoria, ale majú funkčný vzťah, tak jasné, že druhá možnosť je lepšia. Hľadaj to v jeho činoch a nie v slovách.
Su to silne slova... A tiez je to pre neho zrejme tazke povedat, po rozchode s tou holcinou. Skus mu vysvetlit, ze ty nie si ako ona a ubezpecit ho, dat mu istotu. Zrejme sa mozno boji aj verit ti uplne naplno a ma podlomenu schopnost doverovat niekomu. Len ho nechaj, slovickarenie ma cas, a bud nanho dobra, chapava a nehuc donho, ze preco ti to nechce povedat.
(ten môj sa niekedy dobre že nepretrhne od toho ako mi hovorí že ma miluje, zbožňuje, že som jeho naj a že nikdy nechce inú...a domysli si ako vyzerá náš "vzťah"- neustále hádky, klamstvá z jeho strany, dalo by sa povedať, že aj podrazy, takže buď spokojná s tým, čo máš )
@stenatko to čo si napísal... myslím, že je v tom dosť pravdy... a budem sa správať snažiť ho chápať, hádam potom sám nastane ten čas kedy mi to povie sám
A to by si mu fakt uverila, keby ti po 1 mesiaci chodenia povedal, že ťa ľúbi?? Ja by som to neuverila nikomu. Osobne to že niekoho ľúbim som povedala tak ja neviem.. po 6-9 (neviem presne) mesiacoch vzťahu. Keď som VEDELA koho ľúbim. Nebolo to len tým, že mi je s ním fajn a má pekné modré (fialové, zelené, oranžové alebo akékoľvek) oči. A mám rada, keď to niekto berie rovnako ako ja. Keď toto človeku poviem, môže si byť na 100% istý že ho naozaj ľúbim a presne takého aký je. Nie pre jeho peknú riťku a krásny úsmev ...aj keď určite aj preto
@helsinka20 no ono ide aj o to, ze su ludia, ktori to povedat jednoducho nevedia. Vo svojom okoli poznam takeho chalana a to su spolu ovela dlhsie a s takou babou som mal vztah. Takze, to nemusi byt o tom ze ta nelubi... lubi, len to nevedia vyjadrit. TO JE CELE.
Mne moj po mesiaci povedal ze ma lubi a opytala ci mu sibe..Od vtedy si dal na to pozor a teraz sme spolu 3 roky a uz nevravi lubim ta ale milujem Proste niekedy to chce cas..Netlac na nho hlavne..Krajsie bude ked ti to povie sam od srdca nez keby si to z neho vytiahla ..
ďakujem za každý komentár .... a chcem ešte povedať: nie neni to pre mňa take strašne dôležité, keby bolo tak by som s nim nebola.... Beriem to normalne v pohode, len som chcela vedieť aj názory iných nato, ako to berú a tak lebo ma to vie potom aj povzbudiť
@plarika nie neuverila by som mu to po mesiaci ani po dvoch.... jasné, že to chce čas... ved ja som mu to tiež nepovedala hneď ... a tiež ked to už poviem, tak to myslím vážne, jednoducho to tak cítim a má to svoju cenu
@pelka1 nie, to si nemyslím. Práveže o nej nechce ani počuť, čo viem tak sa jej vyhýbal ako vedel atď... viem, že keď sa s ňou rozišiel nadával na všetky baby... že všetky sme rovnaké, všetky sme sproste, podvádzame, klameme... vtedy ešte mňa nepoznal.... A tiež ako sme sa spoznali sme nezačali hneď spolu aj chodiť, až po nejakom čase. Teraz keď sme ale spolu tak vidím na ňom, že je rád tak ako to je.... Veď keď som neni v škole, tak je u mňa každý deň, stále... von ideme tiež spolu.... proste stále spolu trávime čas keď môžeme zobrali ma do partie, čo chodieval s nimi von, stále chodíme von aj s jeho kamarátmi proste s hocikým, vždy ma zoberie zo sebou... Ja pauzu rozhodne nechcem =D príliš ho mám na to rada a zase podľa mňa ani nemám dôvod dávať vlastne tú pauzu.... ale ďakujem, každý ma svoj názor a dala som to sem s tým...
Je to uz raz tak, ze niekedy viac lubi ten co to nehovori, ako ten co to hovori stale. A podla mna by sa z toho zvyk stat nemal a aj ty si to setri na vzacne prilezitosti bude to potom krajsie
ste stále spolu, nespráva sa nejak divne, len bol v minulosti sklamaný a to je ten problém... ale to je podľa mňa normálne... ono to príde... radšej akoby ti to mal povedať len preto že to chceš počuť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
PS : Mať tak tvoje problémy....
(ten môj sa niekedy dobre že nepretrhne od toho ako mi hovorí že ma miluje, zbožňuje, že som jeho naj a že nikdy nechce inú...a domysli si ako vyzerá náš "vzťah"- neustále hádky, klamstvá z jeho strany, dalo by sa povedať, že aj podrazy, takže buď spokojná s tým, čo máš )
Tomu ver ! SOm rada,že ma takto sleduješ !
co je lepsie?
inak neviem preco ti taka kravina hentak vadi -.- ved su to len slova preboha
k téme - ako už tu bolo niekoľko krát povedané... nezáleží na slovách ale na tom, ako sa k tebe správa daj mu čas
K teme, ericca ma pravdu...skutky vravia viac nez slova slovo potesi, skutok zahreje