otrauj s tym vedenie. aj (ako hlavny jazyk) musis dat na b2, ked je to minimalna hodnota, ale otravuj ich s tym, ze aj z nemciny chces b2. ja si trufam o dve urovne vyssie ako je nasa klasicka a tiez som s tym musela ucitelov otravovat kazdu hodinu
ak sa na vasej skole nerobi maturita z nemciny na b2, tak ta poslu na inu skolu, ale musi to ist, nenechaj sa odbit
Ja som tiez na gymnaziu a mas povinny jazyk z urovne B2, mozes si vybrat ktory chces. Ja napriklad mam anglictinu B2, a nemcinu mam ako nepovinny na B2 tiez ale ustne. Ked si vyberas druhy jazyk mozes si vybrat uroven.
? napríklad my sme nemali určené z ktorého jazyka sa musí maturovať. len to, že musí byť na úrovni B2. a ak si dáš aj druhý jazyk tak si tiež môžeš vybrať či chceš B1 alebo B2. ale ako vidím, všade je to inak tak musíš sa spýtať niekoho v škole
@tobago
u nás je to tak, že si môžeš vybrať z ktorého jazyka chceš maturovať aj ústne aj písomne, t.j. b2 a potom ak chceš, môžeš maturovať z druhého ešte, to je ale len ústna matura.
a chystám sa to praktizovať.
neviem, nakoľko si pochopil, ale mne sa chce spať. :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ak sa na vasej skole nerobi maturita z nemciny na b2, tak ta poslu na inu skolu, ale musi to ist, nenechaj sa odbit
u nás je to tak, že si môžeš vybrať z ktorého jazyka chceš maturovať aj ústne aj písomne, t.j. b2 a potom ak chceš, môžeš maturovať z druhého ešte, to je ale len ústna matura.
a chystám sa to praktizovať.
neviem, nakoľko si pochopil, ale mne sa chce spať. :-S