mno pozerám ze vela vela nas je teraz chorych, co robite pre skore uzdravenie? nejake dobre triky aby ste sa co najskor vratili do normalu? chodite k doktorke hned ako zakaslete ale sa vam trochu zvysi teplota a pod, alebo sa najprv skusate vyliecit sami?
ja ešte skoro 3 mesiace budem tabletky brať a každý deň 4 krát kvapky do nosa si dávam a sirup proti kašlu ale ajtak nepomáhajú zatial no a počas doby keď berem tie tabletky nemožem vypiť vraj ani kvapku alkoholu a to sa chcem ísť sobotu baviť konečne po dlhej dobe...to bude nuda len uplne za triezva vždy si musím dať nejaké poháriky aspoň do nálady
tak ak to je take o nieco vaznejsie idem k doktorke :d a inak ak to je moc vazne ze teploty a tak lezim a pritom spim abo kukam TV..a ak je to take ze nemam teplotu ale iba kasel a sopel tak normalne za compom som a tak
pri chripke a podobnych chorobach vzdy najprv skusim domace metody napr. caje, ovocie, med, cibula, cesnak... proste robim co sa da, len aby som nemusela ist k doktorke, pretoze doktorov fakt neznasam ... no a ked choroba max. po tyzdni neustupi, tak az potom idem k doktorke
Mne to väčšinou prejde samé...teda keď mám niečo také ako teraz t.j. zapálené hrdlo atď. Lekárka mi aj tak vždy dá len bioparox a ten mi nikdy ešte nepomohol...takže si vystačím s čajom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a inak skoro vobec nie som chora akurat chripka a nejake tie kozne problemy