@2 stasne nerozumiem tymto prudko strasne vtipnym a velmi trapnym komentarom...
k veci, ked som teda bola vo vztahu, bolo to vacsinou na dialku, teda tie vaznejsie, a tym padom to bolo o dovere, vacsinou sme si hovorili co kam ideme... ale v podstate len tak, nie ze by to bolo nejak... potrebne, proste si zakladam na dovere vo vztahu
Jasné, musí mi dať vedieť, kedy odchádza, ktorou cestou do krčmy ide, s kým, koľko a akých pív vypije, ktorá čašníčka obsluhuje, kedy sa vráti, koho pritom zobudí, a hlavne, či si nachystal na ďalšie ráno čisté trenky.
Čítajúc tieto fóra mám občas pocit že som super žena X_x
Ja vyzvedám s kým,kam ide, kedy sa vráti,aspoň cca,keby sa niečo stalo a neviem,kde je.. to nie je bohvieaký pocit. Niekedy zas mám žiarlivostnú chvílku,ale verím a dávam slobodu.. čiže viac možností z toho,mňa len zaujímalo ako velmi nakrátko si ju/ho držíte
No, jasné, že ma zaujíma s kým je, ale zas nejakí menný zoznam nepotrabujem, postačí mi že "kamaráti" a sem tam sa opýtam čo robí, alebo mi sám napíše kde je a čo robí a kedy sa vráti? myslím, že to nemá nejak dopredu naplánované, keď príde domov proste mi napíše že už je doma a hotovo
ja neviem, si myslím, že to je taký bežný záujem o svojho partnera, neni mi to ľahostajné, ale ani ho úplne nevypočúvam alebo čo..
Bezpečnostné, ale zase aj žiarlim, že on sa zabáva a ja sa musím doma učiť alebo niečo podobné. Plus praktická časť veci, že či mám naňho čakať alebo mám ísť spať a či si mám k tomu aj pustiť hudbu, aby ma nezobudil, keď príde.
moja polovička sa už pekných pár rokov túla voľakde po svete, netuším kde je a s kým je, ani s koľkými babami (chalanmi ma už podviedol ale verím mu, že ma raz nájde
keďže sme od seba 400km tak chodíme spolu von stále,keď sme spolu,on von bezo mňa nechodí,teda chodí,ale nie až nejako extra často a keď ide,tak ja som len rada a stále mi povie kde ide a s kým a takisto ja toto isté,vie kde som s kým som,ale aby sme sa nejako extra kontrolovali alebo žiarlili tak to nie.my si veríme a nie je dôvod aby on mňa alebo ja jeho podozrievala.stále vieme čo ten druhí robí
Väčšinou viem s kým ide von bez toho, aby mi o tom povedal. Podľa toho kde idú, kedy idú, akú má náladu a všetko. Je pár osôb, ktoré sú mi proti srsti a vadí mi keď s nimi ide. Neriešim to ale, je to jeho vec. Ak nerobí sprostosti..
no hnevá ma to z istých ohľadov ale iba pretože som najväčší žiarlivec na zemi na jeho šťastie svoju žiarlivosť najavo dávať neviem, či nechcem a on našťastie chodí von len s jeho partou kamarátov.. ale i tak je jednoducho vo mne niečo zakorenené čo ma núti sa v sebe stále rýpať a riešiť každý hlúpy detail
a moc s týmto takto skúsenosti nemám nakoľko bývalý mi vždy sám od seba povedal že ide niekam, či s kamarátmi/ kamoškami a potom aj keď sme boli spolu porozprával ako bolo. dôverovala som mu, nebála som sa žeby niečo. nikdy mi nato ani nedal dôvod.
nemusim vediet ani kam, ani s kym, lebo ked niekam ide bezo mna, je to vzdy s tymi istymi na to iste miesto.. jedine co pozadujem je aby na mna nezabudol a aspon napisal kedy dosiel domov
davam slobodu of course tak isto ako ju on dava mne, a ak aj nieco chcem vediet, tak je to prave z tych bezpecnostnych dovodov. ono niekedy je podla mna fajn vediet ze ten druhy na teba mysli a dat si napriklad vediet ze som v poriadku doma z nocneho zatahu apod.
je mi úplne jedno kam ide, s kým ide a hlavne kedy dôjde domov... väčšinou mi to aj tak povie sám... ja sa mu tiež s týmito vecami nezdôverujem, tak nemám prečo to vyžadovať od neho... bývame spolu a tak len dobre padne, keď máme večer jeden bez druhého, trošku si vyhodiť z kopýtka
uplne jej doverujem, moze chodit s kym chce a kam chce a ja viem ze mozem byt kludny a takto to funguje aj opacne. dovera vo vztahu je hrozne dolezita vec pre mna
u nas to funguje tak že ked chce, tak ide a potom mi povie kde bol, alebo ked to vie už dlhšie že niekam pojde tak predtým. A naopak. Ja som rada ked mi niečo take povie ako nenutim ho, ale teším sa ked mi povie kam ide, s kym ide, či sa teší a tak...ale to nieje preto že by mi to robilo problem, to je preto, lebo ma to zaujima.
Tak so svojim priatelom sa nestretávam každý deň aj keď bývame blýzko ale väčšinou si aspoň napíšeme. A toto čo napísalo viacero vyššie nechápem. To mu mám vždy volať že idem tam a tam alebo keď sa stretneme vytiahnuť lístoček a prečítať kde a s kým som bola? Akože nemala by som s tým problém len to znie... nezmyselne. Zmysel to dáva jedine v tom prípade, že tí dvaja spolu bývajú.
chodi von bezo mna pravidelne...viem ze je s kamaratmi a kedy prisiel domov sa ho spytam na druhy den aby som vedela ci bude pouzitelny alebo bude dospavat...
@danica123 dáva to zmysel keď sa spolu stretávame každý deň v škole.. a nevoláme si hneď keď niekam ideme, len jednoducho sme vždy v kontakte cez správy na fb alebo sms tak proste si píšeme aj o tom kde sme a čo práve robíme, to je normálne nie?
@sheily akože aj my si píšeme ale skôr v zmysle že čo ma potešilo a tak alebo keď sa na niečo teším tak mu to poviem ale neviem si predstaviť že by som mu oznamovala že idem s kamaratkou nakupovať a potom s partiou si niekam sadnuť len tak. ak sa spýta tak áno a aj keď sa stalo niečo o čom chcem rozprávať ale inak je to divné. alebo sme len my divní
@danica123 tak jasne, ani u nas to nie je tak, ze by sme boli nejak dohodnuti, ze si to budeme oznamovat presne od kedy do kedy, s kym ako a preco lebo inak bude zle..ale tak cojaviem oznamujeme si to sami lebo vieme ze toho druheho zaujima co robime alebo sa pytame toho druheho tiez zo zaujmu, neviem mozno sme my divni
@sheily mám kamarátku ktorá s frajerom volá v jednom kuse a vždy presne vedia čo robia. mne sa to zdá trošku prehnané ale im to tak úplne vyhovuje. ale tak či tak nadôležitejšie je to netajiť a potom to funguje
neobmedzujem ho v ničom, keď chce povie keď nechce nepovie... veríme si, takže mi nezáleží na tom s kým je, kde je... chcem len aby sa mu nič nestalo a aby sa zdravý vrátil domov...a väčšinou mi sám od seba na druhý deň povie ako bolo a dokedy bol... takže s týmto sme dosť v pohode
@candy36 ale v mojom prípade je to aj o tom, že priateľ chodí často von a s toľkými ľuďmi, že by som to nestačila sledovať a len málo z nich poznám. Takže mi moc nepomôže keď povie s kým ide. A potom... vieš o koľko viac poteší keď mi pošle správu že už je doma keď to vôbec neočakávam?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
ked ma raz priatelku (mna) tak s nou ma travit vsetok svoj cas
po co by asi chodil von? o__O
k veci, ked som teda bola vo vztahu, bolo to vacsinou na dialku, teda tie vaznejsie, a tym padom to bolo o dovere, vacsinou sme si hovorili co kam ideme... ale v podstate len tak, nie ze by to bolo nejak... potrebne, proste si zakladam na dovere vo vztahu
Čítajúc tieto fóra mám občas pocit že som super žena X_x
ja neviem, si myslím, že to je taký bežný záujem o svojho partnera, neni mi to ľahostajné, ale ani ho úplne nevypočúvam alebo čo..
Dúfam, že je to len výraz pre polovicu, pretože myslím moju pravú polovicu. T.j. noha, ruka, polka hrudného koša a hlavy.
obmedzovanie ? áno?
nikdy
Samozrejme, je fajn vedieť, že ho niečo nezrazilo a že žije a tak, ale nepotrebujem na to vedieť s kým, kedy a kde bol.
...Ale obaja máme foursquare, tak toto "súkromie" je značne narušené touto závislosťou
a moc s týmto takto skúsenosti nemám nakoľko bývalý mi vždy sám od seba povedal že ide niekam, či s kamarátmi/ kamoškami a potom aj keď sme boli spolu porozprával ako bolo. dôverovala som mu, nebála som sa žeby niečo. nikdy mi nato ani nedal dôvod.
ale onedlho zistim sama kedy dosiel
A neviem prečo, určite to nie je ani zo žiarlivosti, ani z obáv o bezpečnosť, asi obyčajná zvedavosť a sklony k vypytovaniu ...
už to, keď sa to dozviem až keď sa vráti ma vie nasrať, že mi to nepovedal dopredu