Čo robíte, ak sa ani Bohovi nedokážete dostať do ríše snov? Mne zaručene pomáha horúci lipový čaj. Vypijem ho na terase, nadýcham sa čerstvého vzduchu a zaspím ako malé dieťa.
rooibos caj ma take uspavacie ucinky trochu mne to vzdy zabere alebo proste rozmyslam nad blbostami a ani neviem kedy sa mi tie myslienky zmenia na sny
insomnia v akejkoľvek forme je sviňa..ja mám normálne mentálny problém zaspať pred polnocou..blok úplný
Že-vraj pomáha nasledovné: teplé mlieko v kombe s troma lyžičkami medu, rôzne čaje, prášky, valeriána lekárska v akejkoľvek forme, prášky na spanie (neskúšal som), pripiť sa kúsok, sex ževraj tiež pomáha..
ale čo zaručene môže za dobrý spánok je čisté svedomie- niekto ľahne a ľahká to duša- spí. Ja ľahnem a tri hodiny rozmýšľam nad všetkým od pána prsteňov po hladujúce deti v afrike
Otvorím si okno, nadýcham sa čerstvého vzduchu a šup do postele ...alebo mi tiež pomáha, keď sa prejdem po byte..ale inač spávam dobre, okrem obdobia kedy je spln...
tiez mam obcas podobny problem a riesenie som nasiel v caji z Valeriany lekarskej(vo velkom mnozstve posobi ako droga a je dostupny len na internete)...dam si horucu šalku odvaru a mam problem sa prebudit,je to fakt sila
neviem...rozmýšľam nad niečím pekným alebo niekým...ale fakt sex alebo už len ležanie s polovičkou uspí...u mňa potvrdené ale dobré je myslieť len na jednu vec..alebo kukaj do mobilu..to svetlo ťa núti prižmúriť oči..a spíš
ja pred dôležitým dňom si dávam také "tabletky" na prírodnej báze..neškodia len obsahuju bylinky a čisto prírodne veci..ukľudňujú telo...srdce a pomáhajú zaspať : )
väčšinou nezaspím preto lebo som zabudla otvorit okno a spravit si cop aby mi nebolo horko a natriast vankus inak nazaspim a ked to spravim do takej pol hodinky zaspim xD alebo si dam kakao alebo čaj ...
vätšinou sa mi to stáva, keď spim sám, to si musím dať dvakrát double KBŠ a potom zaspím...........s frajerom to neni žiadný problém zaspať hyhyhyhyhy.........filip
ja si dám všeobecne vlažné mlieko s medom a čítam si knihu , poprípade si pustím taký film o ktorom viem že ma po 5tich minútach uspí ale v poslednom čase ani jedno nepomáha ..
ja vypijem 0,5 l materinej dušky uplne uvoľni človeka,ale ešte predtym tepla sprcha...ale normalne v pohode zaspim,lebo mam väčšinou nabite dni ..takže čim viac unavena tym rychlejšie zaspim-tym sa riadim
mne nic nepomaha ja si zapnem hru ked neviem zaspat a hrajem do uplneho unavenia a potom mozno este na ľhodiny zaspim a tak sa to opakuje asi 3dni a potom spim normalne uz
prehrávam si v hlave niektoré udalosti, pustím si mp3-ku (pri unpluggdoch nezaspím alebo čítam keď je spln, tak sťahujem vonkajšie žalúzie dovtedy, kým tam nie je ani jedna medzierka niekedy zaspávam dve hodiny, niekedy si ľahnem a spím
kukam do bedne alebo citam knihu, i kde to druhe v poslednej dobe málokedy... musim sa do toho zas dostat.... a ked je spln, tak sa mi fest neda zaspat, lebo ten mesiac svieti ako nad las vegas, a pri svetle sa dobre nespi
stiahni si nahovorené knihy do mp3ky, a počúvaj. Mám aj síce skúsenosti že ti to bude celú noc hučať do hlavy a ráno sa ešte zobudíš so slúchatkami v ušoch, ale to nevadí
alebo ak potrebuješ rýchlo zaspať tak ten Good night drink, alebo ako sa to volá. Je to nehorázne drahé ale neviem ako vám, mne to pomáha - zaspím do 5 minút
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Že-vraj pomáha nasledovné: teplé mlieko v kombe s troma lyžičkami medu, rôzne čaje, prášky, valeriána lekárska v akejkoľvek forme, prášky na spanie (neskúšal som), pripiť sa kúsok, sex ževraj tiež pomáha..
ale čo zaručene môže za dobrý spánok je čisté svedomie- niekto ľahne a ľahká to duša- spí. Ja ľahnem a tri hodiny rozmýšľam nad všetkým od pána prsteňov po hladujúce deti v afrike
ale niekedy keď sa mi stane že to nejde napríklad tak si dám kakao alebo mlieko so škoricou pozerám nejaký film alebo tak a nakoniec aj tak zaspím...
ja viem som úplne divná
alebo dobre mierená rana do hlavy
Nie som ako to tu bolo spomenuté, ľahká to duša. Premýšlam nad všetkým a všetkými, predstavujem si, áno, ešte pri tom sa mi dobre zaspáva.
alebo ak potrebuješ rýchlo zaspať tak ten Good night drink, alebo ako sa to volá. Je to nehorázne drahé ale neviem ako vám, mne to pomáha - zaspím do 5 minút
» zdravie.pravda.sk/energy-drinky-m...