Napríklad keď vkladám ruku do sáčku s chipsami alebo cukríkmi, alebo keď pijem, niečo si krájam, hryziem... Vtedy pozerám inde. A keď píšem, to pozerám na klávesnicu
Asi nevydržím sedieť ani tých 15násť minút neustále sa pozerať na obrazovku, takže odbehujem dosť často takže sedí aj možnosť že mám zvieratko, no skor zvieratká
Ja som vo firme zaviedol, ze z kazdej hodiny prace programatora musi koder minimalne 10 minut nepozerat do pc (najcastejsie cumia do papierov, studuju dokumentaciu, kreslia navrhy alebo konzultujeme) a minimalne 10 minut nepracovat (bud idu na balkon sa vetrat alebo fajcit, alebo kvakaju a piju kavu, alebo skacu na fitlopte - ked nejakemu vynimocne extremne zajebalo poslal som ho do parku nech sa vyvetrá). Produktivita ich prace narastla v priemere o 4%, kvalita prace v priemere o 14%.
Ja do pc pozeram minimalne, ale ked musim nieco spravit tak z kazdej pracovnej hodiny 15 minut bud hram na gitare alebo citam noviny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja do pc pozeram minimalne, ale ked musim nieco spravit tak z kazdej pracovnej hodiny 15 minut bud hram na gitare alebo citam noviny