Keď som bola zadaná (a zamilovaná), neflirtovala som s inými. Nie, že by som sa tomu vyhýbala... skôr som si nikoho iného nevšímala A vôbec nie nejako zámerne.
Keď som bola zadaná bez lásky, bola som ešte príliš malá na to, aby som nejak cielene vedela flirtovať xD (Ok, malá aspoň podľa mňa. je mi jasné, že dnešné 15tky a 16tky sú niekde úplne inde.) Ak sa mi už aj s niekým podarilo začať flirtovať, väčšinou som mala výčitky hneď ako som si to uvedomila, takže som to utla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
2. je rozumnejšie.
.
.
.
.
.
.
.
srsly?
a zdieľam to isté čo @5
Keď som bola zadaná bez lásky, bola som ešte príliš malá na to, aby som nejak cielene vedela flirtovať xD (Ok, malá aspoň podľa mňa. je mi jasné, že dnešné 15tky a 16tky sú niekde úplne inde.) Ak sa mi už aj s niekým podarilo začať flirtovať, väčšinou som mala výčitky hneď ako som si to uvedomila, takže som to utla.
flirtujem v ramci normy, ale ako sa hovori, prilezitost robi zlodeja, takze to obmedzujem v co najvacsej miere...