Obzriem sa, pozriem na nich takým...neviem ako to nazvať..dajme tomu že ironickým pohľadom, zasmejem sa a hodím nejakú poznámku do protiútoku Nech sa pozrie na seba alebo niečo také podľa výzoru toho dotyčného
Ja uz som sa davnejsie naucil selektovat v priestore , sustredit sa na stredobod mojej pozornosti a vsetko ostatne proste neexistuje.
Obcas sa sice stane, ze niekoho nepozdravim, obcas sa stane ze si nieco nevsimnem , ale za tu bozsku izolaciu od sedliackych reci a primitivnych diskusii vsade naokolo to rozhodne stoji.
Takze odpoved naotazku = Nespravim nic, lebo sa o tom ani nedozviem.
napríklad včera malo pár ľudí veľmi nevhodné poznámky na mojú čiapku ( veľká huňatá baranica), bolo to v električke. Som hrdá na to, akú mám čiapku, tým pádom som alergická na hlúpe poznámky. Ohovárateľkami boli dve 15tky a medzi nimi jeden chlapec. otočila som sa k nim a dotyčnej som tak naložila až sa rozplakala. chúďa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Obcas sa sice stane, ze niekoho nepozdravim, obcas sa stane ze si nieco nevsimnem , ale za tu bozsku izolaciu od sedliackych reci a primitivnych diskusii vsade naokolo to rozhodne stoji.
Takze odpoved naotazku = Nespravim nic, lebo sa o tom ani nedozviem.
ľudí na ulici úplne ignorujem
napríklad včera malo pár ľudí veľmi nevhodné poznámky na mojú čiapku ( veľká huňatá baranica), bolo to v električke. Som hrdá na to, akú mám čiapku, tým pádom som alergická na hlúpe poznámky. Ohovárateľkami boli dve 15tky a medzi nimi jeden chlapec. otočila som sa k nim a dotyčnej som tak naložila až sa rozplakala. chúďa