väčšinou áno...napríklad keď som bol teraz u bratranca a dopil energeťák,plechovky prehadzoval cez plot do záhrad (ach) čistý retard ale nevysvetlíš mu ani keď neviem čo..ja som ich bral aj cez pol mesta kým som nenašiel smetiak
doma alebo v skole samozrejme...som na to strasne alergicka, ked to niekto len tak jebne na zem...a vonku sa tiez snazim zahodzovat odpad do smetiaka, aj ked nie vzdy sa mi to dari
ale inak, hej, ja vždy, aj po iných, a za čias, keď ma všelikde odprevádzal brat, tak som mu tým už asi tak liezla na nervy alebo čo, že mi úplne zakazoval zbierať to a potom sa mi všeličím vyhrážal a donucoval mi zhodiť to naspäť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale inak, hej, ja vždy, aj po iných, a za čias, keď ma všelikde odprevádzal brat, tak som mu tým už asi tak liezla na nervy alebo čo, že mi úplne zakazoval zbierať to a potom sa mi všeličím vyhrážal a donucoval mi zhodiť to naspäť
inak ked som mal 12 az 14 som hadzal smeti hocide permanentne,,,, oh god why
len tak ďalej
filip