Aj keby som nemčinu vedela, viem aj iné jazyky a teda nemám výber oklieštený len na tieto dve možnosti. Ale keď už, tak Nemecko - NIE, Rakúsko - podľa možnosti nie, ale radšej ako Nemecko. Vybrala by som si radšej Švajčiarsko alebo severné Taliansko
Wtf výsledky ankety?
Vôbec nechápem tie komentáre
jedno horšie ako druhé
Rakusko stále lepšie ako Nemecko
Čo máte preboha proti Nemecku?
Prečo radšej Rakúsko? @laurikaaa čo je zlé na Nemecku?
viete dobre nemecky, a čo teraz, šak sa vysťahujte, to jedno kde, ste slepí a hluchí, dnešný "západ" sa vám páči, hej vy magori!!!!...
prosím, ja radšej zostanem na našom Slovensku, kde je žiť bezpečne, bez moslimov, vrážd, prepadov a znásilnení...
každého jedného, kto by chcel isť do nemecka, rakúska, anglicka, francúzka, by som naložil na vlak dal mu 5 tisíc euri a odviezol tam...
s podmienkou, že sa už na slovensko nesmie vrátiť....
to len odrodilci, hľadajúci šťastný život, dokážu takto zmýšľať, nevážiaci si toho čo maju na slovensku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Vôbec nechápem tie komentáre
jedno horšie ako druhé
Rakusko stále lepšie ako Nemecko
Čo máte preboha proti Nemecku?
Prečo radšej Rakúsko?
@laurikaaa čo je zlé na Nemecku?
viete dobre nemecky, a čo teraz, šak sa vysťahujte, to jedno kde, ste slepí a hluchí, dnešný "západ" sa vám páči, hej vy magori!!!!...
prosím, ja radšej zostanem na našom Slovensku, kde je žiť bezpečne, bez moslimov, vrážd, prepadov a znásilnení...
každého jedného, kto by chcel isť do nemecka, rakúska, anglicka, francúzka, by som naložil na vlak dal mu 5 tisíc euri a odviezol tam...
s podmienkou, že sa už na slovensko nesmie vrátiť....
to len odrodilci, hľadajúci šťastný život, dokážu takto zmýšľať, nevážiaci si toho čo maju na slovensku...