ked mám rannú v tej fabrike tak vstávam o 4:40 a 5:15 mi ide bus. Od 5:35 až 5:43 sa už nachádzam pred fabrikou a 5:50 až 5:59 je mne a dalším kolegom daná práca, ktorú budeme vykonávať 11,25 hod. Môže byť?
Vstanem o 6:05, vychystam sa tak do 6:45 a potom spim do 7:20.. Asi rok to tak robim a uplne mi to vyhovuje, tie skore rana su vzdy krute, a tak sa aspon mozem tesit na to zdriemnutie
To je individuálne... podľa toho aký máš rozvrh cez šk.rok a kde bývaš... a potom podla toho kedy ideš spať a či musíš ráno vstávať alebo môžeš prespať celý deň.
hrozne to variuje, ale momentálne medzi siedmou a ôsmou. respektíve, o okolo siedmej sa spontánne zobudím na slniečko, hodinku podriemkávam a okolo ôsmej sa reálne vykopem z postele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Najcastejsie medzi 6-7
a vibec mi ranne vstavanie nechyba, ja som sova
hrozne to variuje, ale momentálne medzi siedmou a ôsmou. respektíve, o okolo siedmej sa spontánne zobudím na slniečko, hodinku podriemkávam a okolo ôsmej sa reálne vykopem z postele