V stredu pri natáčaní videoklipu s deťmi s Downovým syndromom
..pretože to bol zážitok a bolo krásne sledovať, že dokážete vyčariť úsmev na tvári ľudom, ktorí to nemajú v živote ľahké ale majú nádherný dar, tešiť sa z maličkostí.
Hmmm, neviem, ze ci naozaj, ale vyskala som asi minutku v utorok, ked mi prisiel mail, ze ma vybrali na after diskusiu duelu Janecka a Nicholsona. A potom som dalsich 5 minut nadavala, ze je to o druhej poobede pocas maturit, takze tam nemozem ist.
A potom este v stredu, ked som v autobuse snivala o tom, aka super bude prednaska na kruzku a myslela som na potencionalne scenare, ktore sa tam mozu stat. A potom to bolo aj tak nahovno, takze to nepovazujem za pravu radost
@hoperpohroma nemyslim si, ze mi je zle, len ze to nie je celkom stavane na moju psychiku a nerada nad tym rozmyslam do jadra veci, potom sa iba viac zamotavam
vcera vecer ked mi po 45 minutach mrznutia pred jej domom otvorila dvere a konecne po 6 tyzdnoch sme mohli nerusene 3 hodiny lezat vedla seba v posteli a neodlepit sa od seba
Po pravde? Pred dvoma rokmi, keď som mala najlepšieho chalana na celom svete, v celom vesmíre. A, keď prišiel ku mne s kvetmi a povedal "Najkrajšie sú kvety, ktoré dostaneš vypestované z lásky, od niekoho kto ťa miluje.Preto som tieto kvety pestoval celé mesiace pre teba."
bola som tri dni na supernom výlete v Gdansku, celý čas sme sa s kamoškou len tak ponevierali po meste, kaviarňach, veľa sme jedli a málo pili, a bolo to neskutočne super, úplne pokojná som sa vrátila domov.. a to šťastie ešte pretrváva, lebo mužík za mňa urobil všetky domáce práce, a teraz ešte aj išiel na nákup, aby mi navaril večeru... ňuuuuuu
Som človek, ktorý sa teší z každej maličkosti. Napr. dnes že som bola na sv. omši a že som prišla do styku s milými ľuďmi, že som si na poslednú chvíľu bola kúpiť čierne pančuchové nohavice a že mi volala kamarátka... ...a skutočne veľmi, veľmi šťastná? Ja viem kedy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
..pretože to bol zážitok a bolo krásne sledovať, že dokážete vyčariť úsmev na tvári ľudom, ktorí to nemajú v živote ľahké ale majú nádherný dar, tešiť sa z maličkostí.
naco ho mas? O.o
@momoglamorous
A tak ťa to teší, že si mala pravdu, že sa v tom vzťahu celkom oplatí ostávať
A potom este v stredu, ked som v autobuse snivala o tom, aka super bude prednaska na kruzku a myslela som na potencionalne scenare, ktore sa tam mozu stat. A potom to bolo aj tak nahovno, takze to nepovazujem za pravu radost
som šťastná, ale nie nejako naozaj veľmi
a keď mhmmm
ale to sa u mňa nestáva často.. príde šťastie, hneď na to sklamanie, alebo niečo negatívne :/
od najlepsej kamaratky na svete! howg!
si pis ze je!!!
iba tak.