asi pred dvomi mesiacmi som sa dosť o*ebala traja ľudia sa v istom podniku počas fajčenia rozprávali a počúvala som ich a bavili sa o vychodňarčine..a jeden dal otázku druhému "a vieš čo sú to viničky?" a keď som išla okolo nich, tak som hrdo povedala "hrozno" a on sa zasmial a potom mi došlo, že to sú ribezle
pred cca 4 rokmi ked som sa v nálade polízala so spolužiakom ....som po víkende nechcela isť ani do školy samozrejme som v škole bola prepriezviskovaná
@kikushenka predstav si že by Ti ten pes ocikal tenisku! DD ale myslím, že to bola taká vtipná situácia, že sa od hanby šla prepadnúť panička toho psa viac ako ja
@motyylia vtipne bolo, ze panicka tohto psa bola niekde daleko a az 2 min po tom, co mi to ten hafo ocikal, bezala za nim okolo mna a kricala na nho z plneho hrdla takze ani nevedela, ze mi nieco ocikal
@kikushenka haha DD u mňa zasa mala panička toho minipsa na dlhšom vodítku a keby sa mi nezačala srdcervúco orpavedlňovať a kamoška by nechytila záchvat smiechu, ani by som si to nevšimla Totiž ten pes si zmýlil moju nohu s nohou lavičky, boli tak pri sebe...
@motyylia mne sa tiez raz ospravedlnovali to som sa bola korculovat na takej ceste pri vinohradoch a potom som si sadla s kamaratom na travu, ze si oddychneme a prisla taka border kolia za mnou zozadu, zdvihla nohu a uz by bolo aj cik cik, ale nemala nastastie co cikat, lebo bola dlho vonku ale ta pani sa strasne ospravedlnovala, ze to sa jej este nikdy nestalo a tak takze skoro som mala ocikany chrbat
včera, keď som vstúpila do školy a tak som sa šmykla na tej podlahe, že mi obe nohy vyleteli a absolútne netuším ako sa mi to podarilo ustáť, keďže som sa v duchu už videla na zemi, ale keď som si všimla, že si to asi nikto nevšimol, tak už som sa nechcela prepadnúť
vcera ked som bola skole a musela som sa presadzat a z vrecka mi vipadol zapalovac pred celov triedov ucka si isto nieco pomislela ale ja nefalcim bol prazdnia naviseneviem ako sa mi tam dostal mne ide vzdi o to svetielko
takmer neustále vždy keď si na čosi spomeniem.... pre mňa je typické že idem po ulici a zrazu sa zaškerým jak retard... to keď sa chcem prepadnúť pod zem
moznost "nedavno" mi chyba lebo ja sa musim hanbit minimalne raz za 2 tyzdne lebo ked som najebany v senku tak robim vzdy nejake kktiny aj ked to myslim v dobrom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ked mi do izby nabehlo asi 30 medikov a všetci chceli vidieť moje brucho -.- a ja som im ho musela ukázať.
(všetko z nemocnice )