mam rada pokryvky hlavy, ale klobuky su prilis vyrazne, takze len v lete, ked mam vyhovorku, ze je kvoli slnku. inokedy by som taku imidzovku na svojej hlave na ulici nepredychala.
Ja nosím klobúk či už je jar, leto, jeseň alebo zima - dám si ho vždy, keď sa naň cítim a mám oblečené niečo, k čomu sa hodí. V lete síce trošku menej, to radšej bez neho, predsa len je príliš teplo a to si radšej dám okuliare ako klobúk a v zime klobúk nenosím kvôli snehu, nechcem si ho zničiť. To mám jedine taký malý na sponke, ten si dám aj v zime.
Väčšinou celoročne, v lete len málokedy, lebo z toho vypadávajú vlasy (fakt). A nosím väčšinou fedoru, keď mám kinda gay obdobie, alebo taký guľatý so širokou strieškou
ale inak nosiť klobúk v lete je dobré proti slnku nejaký slamený.
v jeseni/zime je dobrý klobúk v neutrálnych farbách ako je čierna/tmavo hnedá a vínovo červená. Podľa mňa klobúk sa môže nosiť stále len ho treba prispôsobiť ročnému obdobiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a nenosím aj keď rád by som
osobne by som chcel takyto klobuk, len su velmi drahe take kvalitne :/ (ach)
ale jedine guľaté, také aký mám na obrázku.
Väčšinou celoročne, v lete len málokedy, lebo z toho vypadávajú vlasy (fakt). A nosím väčšinou fedoru, keď mám kinda gay obdobie, alebo taký guľatý so širokou strieškou
taký, len krajší
ale inak nosiť klobúk v lete je dobré proti slnku nejaký slamený.
v jeseni/zime je dobrý klobúk v neutrálnych farbách ako je čierna/tmavo hnedá a vínovo červená. Podľa mňa klobúk sa môže nosiť stále len ho treba prispôsobiť ročnému obdobiu