@torpedo08 ja uz z tych 59 som schudla na 55 (ten zlomeny laket a hospitalizacia, prichod chladneho obdobia, ...). Ale stale je to dobre oproti minulosti, musim sa nejak vzchopit a dostat sa na tych vysnivanych 60kg Dufam, ze uz to nebude viac klesat.
Nezvyknem nejako priberať a kolísať s váhou, mala som len jedno obdobie cca 4-3 roky dozadu, keď som bola zalúbená a vtedy som teda riadne pribrala, velmi mi chutilo papať a to som aj najviac vážila v živote a odvtedy som už aj mala obdobie, kedy som zasa dosť schudla, že som skoro vôbec nejedla, ale teraz sa mi to tak ustálilo, že si držím váhu a nemávam ani tendenciu sa prežierať, keď mám depky a tak zo psychiky, čo vela ludí máva, že sa vtedy prejedajú, ja to mám skôr naopak, že nejem alebo sa uchylujem len ku sladkému a normálne jedlo vynechávam. A všelijaké chute ma zvyknú chytať pred krámamy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov