inak ja sa strasne hanbim, lebo kedysi som byval pravidelny stamgast, ale naposledy som bol v auguste, aj to som pil len nealko a predtym tiez dlho dlho nic
@patrixo znamena to,ze sa nesocializujes vobec alebo na inych miestach? (restauracia, kaviaren, cajovna, exterier-priroda, ulica, etc, u teba/u kamosov doma)
@patrixo tak ak sa nechces socializovat, tak sa nie je za co hanbit
ak sa naopak, chces, taaak s tym treba daco urobit
ale chapem ta. toto je ten dovod preco este nie som pripravena ist byvat mimo BA. aj ked frajer tvrdi, ze by to nebolo take zle,ale ja viem,ze moj social life by zomrel nic proti tvojmu socialnemu zivotu, to ja len tak
Akoze ak sa rata fyzicky ze som tam vkrocil tak niekedy minuly mesiac ked sme tam kupovali rybu. To obcas zvykneme.
Ale na nejaku kofolu som nebol ani nepametam kedy som bol v krcme.
Naposledy asi tak v júli.. ...ale ešte schopnejšie to vyzeralo v máji a tie ostatné zimné mesiace, lebo tam sme chodili na pivo niekoľkokrát do mesiaca
takze, robim v krcme,( aj ked oficialne to je fancy restika, ale pre mna to je obycajny dedinsky pajzel..)a chlastam v robote, takze dnes a prave odtial idem
Ja chodim strasne casto do podnikov, ci to uz je kaviaren, restika, krcma, vinaren, bar, disko, whatever. Ide do toho mrte vela penazi, co mi je na jednej strane luto ked si to uvedomim, ale v BA je to podla mna nevyhnutna sucast spolocenskeho zivota, a preto to akceptujem. Kedysi, ked som bola mladsia, tak som to takto nemala a bola som viac domased. Ale za posledne tri roky som si vynahradila snad cely zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ak sa naopak, chces, taaak s tym treba daco urobit
ale chapem ta. toto je ten dovod preco este nie som pripravena ist byvat mimo BA. aj ked frajer tvrdi, ze by to nebolo take zle,ale ja viem,ze moj social life by zomrel nic proti tvojmu socialnemu zivotu, to ja len tak
Ale na nejaku kofolu som nebol ani nepametam kedy som bol v krcme.
je dost mozne, ze tiez v auguste boha byvala som krcmove dieta.. ale ns to treba kamaratov
Ale v lete som si pekne dotisla kočiar aj s dieťaťom na terasu a vypila som nealko. Metaaaaaal.