Co si mam predstavit pod pojmom opity? Opity je aj tak do nalady - proste menej drinkov s tym, ze je stale vsetko ok a som si absolutne vedomy toho, co robim a vsetko mam pod kontrolou, len sadnut si za volant by uz asi uplne bezpecne nebolo. Alebo je opity, akoze mat uz toho viac v sebe, ci dokonca byt na kasu?
@gnomeslayer ja teda rozhodne pijem pre chut. Ozierat sa ma uz nejaky cas nebavi, rozhodne nemam rad tie stavy na druhy den, ked je clovek vacsinou nepouzitelny. Na srot som uz nebol niekolko mesiacov, skor rokov. Tak menej do nalady asi pred mesiacom a viac do nalady uz tiez nejak mesiac az dva. Ale v podstate alkohol moc nemusim a ked uz, tak davam prednost pivu, pretoze to mi chutovo pasuje najviac.
no... včera som mala dve pivá, čo mi stačí byť tak v nálade a nechodiť rovno, ale aj dneska som mala pohárik vína, ale opitá sa necítim....
ale úplne na šrot... to bolo 17.9., ked som bola vonku s kamarátmi a vypila som 4 pivá... keď som išla domov, prevolala som s kolegynou celý kredit a netuším o čom sme sa bavili
A možnosť "pred 5 mesiacmi chýba" ...musel som dať pred 4 mesiacmi, aj keď už je to 5 mesiacov popravde ...bolo to naposledy hneď po štátniciach, kedy som sa spil kvalitne ...ale pamätám si dosť z tej udalosti a zábava bola veľmi dobrá, nezabudnuteľný deň
Ale predsalen som si spomenul ako som bol v nálade pri pivkách s kamarátmi, pretože z toho augustového tepla mi to vtedy dosť udieralo do hlavy ...všetky tamojšie čašníčky sa mi po tých pivách začali páčiť, ale inak sa to vyvíjalo pokojne a nevystrájal som
niečo po 19 tke som mal, na maturitnom obede, na maturitnej rozlúčke, na stretnutí po piatich rokoch, a raz na výške tak že som nevedel o sebe ale pohoda. bolo super. krásne spomienky. odvtedy vôbec. ani po tom netúžim, ako starnem, mám iné priority
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale úplne na šrot... to bolo 17.9., ked som bola vonku s kamarátmi a vypila som 4 pivá... keď som išla domov, prevolala som s kolegynou celý kredit a netuším o čom sme sa bavili