Robite? Poznate? Ja som sa strasne smial ked som to pocul od znameho a som si z neho robil 2 tyzdne srandu z toho. Ale ze to je velmy bezne v cesku. Poznate to? Unas sa robi akurat tak chlieb alebo rozok vo vajci.
vždy si ho robim, ked robim hovädzi guľaš a ostanu mi knedliky.. a aj ked som bol maly zmrd, tak či už matka alebo aj ja sme ho robili , ked ostal po tom ako sme mali nejaky obed s knedlikom.. nevidim na tom nič trapne alebo ako b som to napisal z tvojho komentu..
Poznam ale je to hrozne syte mastne neviem ich moc zjest a davam si na ne eidam zda sa mi ze trochu stiahne tu mastnotu a ked tak zavarane uhorky este... ale lepsie su normalne ako chleba nakrajane knedle na krajec a tak vo vajci
U nás sa to robí vždy keď máme na obed knedlík.. lebo keď varím na 2 dni, 1 knedľa je nám málo a 2 sú zase veľa tak ten zvyšok vždy vypražím vo vajíčku.. máme to veľmi veľmi radi
Tak knedlíky vo vajci som ešte nejedol, no jedol som už vianočku vo vajci a dobré to je sladké ...potom inak bežne už len si robím chlieb vo vajci na slano..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov