Čo poviete na tie veci z tých kníh?
Narazil som na zaujímavú osobu ktorá to celkom dobre rozoberá Walter Veith.
Po tejto prednáške od neho som zostal doslova obarený
@peknydenprajem
Presne tak len potrebuješ vedieť čo ktorý výraz znamená
Napríklad: Vietor, polnice = Vojna (Jer 49:36)
Voda, More = Národy, rasy (Rev 17:5)
Skala = Ježiš Kristus (1Cor 10:4, 3:10-14. Gen 49:24)
Biery kment - Spravodlivosť (Rev 19:8)
Žena = Církev ( Cor 11:2, Jer 2:23, John 3:29)
Zion = Boží národ (Is 51:16)
ŠELMA = Kráľovstvo (Daniel 7:17)
ROHY = kráľovia, kráľovstvá (Dan 8:21)
Teraz dávajte namiesto slov Šelma a Rohy (ktoré spomína prorok Daniel) slová kráľovstvo, kráľovia.
Jeď som bol malý som tom absolútne nechápal, ale teraz ma to fascinuje
@peknydenprajem
Podľa mňa je JEDINÁ cesta čítať bibliu. Čo viac by si chcel robiť?
Počúvať kazateľov? Pápeža?
Všetko su to "len" ľudia ktorý majú rovnako slobodnú vôľu rovnako sa môžu rozhodnut konať dobré alebo zlé a môžu sa rozhodnúť aj klamať a skrývať to.
Jediná vec v ktorej mám 100% istotu že je pravdivá a niečo na tom je, je 10 božích prikázaní. na to aby sme sa mali tu na Zemi medzi sebou dobre nič viac nepotrebujeme, žiadne ďalšie ľudské zákony ktoré vymysleli zas "len" ľudia a teda sú nedokonalé.
Pokial viem, tak dnesna biblia je nejaky prepis verzie zo 16. storocia, ktora ma vela zmeneneho v sebe oproti tych starich verzii. Ved vraj Zlo a peklo bolo do Biblie vlozene az v 5. storoci abo tak dako, aby mohli prenasledovat neveriacich...
Tak toto je sila: Zjavenie 6:12,13 Keď rozlomil šiestu pečať, nastalo veľké zemetrasenie, slnko sčernelo ako smútočný rubáš a mesiac bol červený ako krv.
13 Nebeské hviezdy začali padať na zem, ako keď figovník striasa na zem zrelé plody, keď ním lomcuje silný vietor.
A teraz to porovnajte s temným dňom 19.5.1780 cs.wikipedia.org/wiki/Temný_den_19._května_1780
Očitý svědek prohlásil: List bílého papíru vzdáleného několik centimetrů od oka byl stejně neviditelný, jako ten nejčernější samet
V noci, která následovala po temném dnu 19. května 1780, se mraky rozptýlily a objevil se Měsíc, který byl podle očitých svědků »rudý jako krev
13.9 1833 meteoritycký dážď s 200.000 meteoritmi za hodinu www.uppermichiganssource.com/news/blog_post.aspx?id=971083
Bolo tak jasno že sa dalo čítať
A čo je zaujímavé všetky vychádzali z jedného bodu, normálne ak by ste natáčali padjuce meteority boli by všade možne, ale v tomto prípade nie. Nikto pred tým nič takého nevidel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Presne tak len potrebuješ vedieť čo ktorý výraz znamená
Napríklad: Vietor, polnice = Vojna (Jer 49:36)
Voda, More = Národy, rasy (Rev 17:5)
Skala = Ježiš Kristus (1Cor 10:4, 3:10-14. Gen 49:24)
Biery kment - Spravodlivosť (Rev 19:8)
Žena = Církev ( Cor 11:2, Jer 2:23, John 3:29)
Zion = Boží národ (Is 51:16)
ŠELMA = Kráľovstvo (Daniel 7:17)
ROHY = kráľovia, kráľovstvá (Dan 8:21)
Teraz dávajte namiesto slov Šelma a Rohy (ktoré spomína prorok Daniel) slová kráľovstvo, kráľovia.
Jeď som bol malý som tom absolútne nechápal, ale teraz ma to fascinuje
Podľa mňa je JEDINÁ cesta čítať bibliu. Čo viac by si chcel robiť?
Počúvať kazateľov? Pápeža?
Všetko su to "len" ľudia ktorý majú rovnako slobodnú vôľu rovnako sa môžu rozhodnut konať dobré alebo zlé a môžu sa rozhodnúť aj klamať a skrývať to.
Jediná vec v ktorej mám 100% istotu že je pravdivá a niečo na tom je, je 10 božích prikázaní. na to aby sme sa mali tu na Zemi medzi sebou dobre nič viac nepotrebujeme, žiadne ďalšie ľudské zákony ktoré vymysleli zas "len" ľudia a teda sú nedokonalé.
Samozrejme, viera bez skutkov je mŕtva, rovnako ako skutky bez viery.
Ten pán hovorí to isté, že si treba naštudovať okultný svet a to ako ovplyvnil veľkých vládcov minulosti
13 Nebeské hviezdy začali padať na zem, ako keď figovník striasa na zem zrelé plody, keď ním lomcuje silný vietor.
A teraz to porovnajte s temným dňom 19.5.1780 cs.wikipedia.org/wiki/Temný_den_19._května_1780
Očitý svědek prohlásil: List bílého papíru vzdáleného několik centimetrů od oka byl stejně neviditelný, jako ten nejčernější samet
V noci, která následovala po temném dnu 19. května 1780, se mraky rozptýlily a objevil se Měsíc, který byl podle očitých svědků »rudý jako krev
13.9 1833 meteoritycký dážď s 200.000 meteoritmi za hodinu www.uppermichiganssource.com/news/blog_post.aspx?id=971083
Bolo tak jasno že sa dalo čítať
A čo je zaujímavé všetky vychádzali z jedného bodu, normálne ak by ste natáčali padjuce meteority boli by všade možne, ale v tomto prípade nie. Nikto pred tým nič takého nevidel