Poraďte mi prosím nejakú dobrú knihu, ktorú by som si mohla vziať do lietadla.V pondelok letím 16 hodín, tak nech sa mi ten čas rýchlo minie ....kniha ktorá vás pohlitla (pottera som už prečítala)
ak aj niečo "vážnejšie", tak jednoznačne u mňa vyhráva Matkin, ktorákoľvek kniha...
a ak radšej niečo ľahšie, tak čokoľvek z Evita press, ona tam má také knižky, ktoré sa dajú v pohode prečítať za 4 hodiny, takže potom je asi lepšie vziať viac, keďže letíš 16h
Myslim, že McCarthy je pán spisovateľ a extremne sa mi páči jeho štýl písania...Tu knihu som preluskla za 3 hodinky... Mám dar tzv. rýchleho čítania... A je to krásna kniha... a rada si ju čítam znova a znova...Sťahujem práve film, ale bojím sa toho že mi to pokazí moje predstavy ...som rada, že ju tu niekto pozná
@nic00lq4 je to perfektne tiez take postkatastroficke... a hlavne je to klasika zanru zo 60. rokov, musis to vnimat v kontexte hrozby studenej vojny... uplne ta to vtiahne, hlavne ta premakana psychologia a tiez par moralne tazko riesitelnych otazok, ktore roman na100luje hladaj den trifidov dakde v antiqariate, abo ked nemas nic proti e-kniham, poslem ti to rovno na mail, hm?
@nic00lq4 nejak ma v poslednej dobe tie birdzacky zeru za chvilu zo mna nic neostane a ja zas milujem ludi, co miluju knihy, sam som bibliofil daj mejl
Momentálne mám rozčítanú knihu od Jany Benkovej - Pralinky s chilli...túto odporúčam je super, oddychovka
celkom fajn sú tiež :
Monika Macháčová - Stará som už bola
Daniela Peleščáková - Prebuď sa!
Kristína Mišovičová - Nezabudni milovať
Ako spomínali dievčatá, Evitovky sú na také prijemné čítanie, nič depresívne a tak Páčili sa mi tie knihy Gossip Girl od Cecily von Ziegesar nie je to to,čo poznáme z telky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
necitaj si a spi
Mňa táto pohltila až príliš
Sylvia Mozerová - Motýlik
John - Memento
alebo hocičo od Matkina alebo Barinčáka..
Cormac McCarthy
MILUJEM JU! )
ak aj niečo "vážnejšie", tak jednoznačne u mňa vyhráva Matkin, ktorákoľvek kniha...
a ak radšej niečo ľahšie, tak čokoľvek z Evita press, ona tam má také knižky, ktoré sa dajú v pohode prečítať za 4 hodiny, takže potom je asi lepšie vziať viac, keďže letíš 16h
šťastný let
Gayle Formanová - Ak zostanem
Alison Goodmanová - Eon
Bran Stoker - Dracula atď
vystaci ti to akurat na ten let
Vyberem si jednu a tu vyzliekam pohladom.
to bola ironia?
Myslim, že McCarthy je pán spisovateľ a extremne sa mi páči jeho štýl písania...Tu knihu som preluskla za 3 hodinky... Mám dar tzv. rýchleho čítania... A je to krásna kniha... a rada si ju čítam znova a znova...Sťahujem práve film, ale bojím sa toho že mi to pokazí moje predstavy ...som rada, že ju tu niekto pozná
Huhu idem na to nie nepoznám a dobré je to? Lebo ak tak tak si to kúpim aaa zhltnem to
Och ja tiež milujem ludi čo miluju knihy...čo už spravíš ked si taký super...a na KNIHY! Dám ti do pošty...
Ale na 16 hodín by som si ja zobrala aj tri knihy
celkom fajn sú tiež :
Monika Macháčová - Stará som už bola
Daniela Peleščáková - Prebuď sa!
Kristína Mišovičová - Nezabudni milovať
Ako spomínali dievčatá, Evitovky sú na také prijemné čítanie, nič depresívne a tak Páčili sa mi tie knihy Gossip Girl od Cecily von Ziegesar nie je to to,čo poznáme z telky