Co tak poradit nejaku knihu, nieco co povazujete za naozaj kvalitne. ...?
Budem rada ak sa tu objavi nieco menej recenzovane, ale kludne ako vyjde.
(f.e. preco menej uvadzam znameho Coelha, ktory ma jednoducho jednoducho citajuce sa dobre knihy, ale v
ponuknem ti moj profil na goodreads, kde podla mna nemam jedinu zlu knihu, aj ked som to neupdatovat fest dlho a vlastne nepridal ani zdaleka vsetko, su tam vyborne kusy
@1 jj King, pri ňom sa nemôžeš sklamať. a odporúčam aj toto napr. » www.martinus.sk/?uItem=1735... taký veľmi milý príbehový inception s dávkou filozofie
Z takych novsich sa mi pacili Cesta od Cormaca McCarthyho a Pokanie (po angl. Atonement) od Iana McEwana. Potom take stredne stare asi Hlava XXII a 100 rokov samoty su super.
Ale ak mas chut dat si nieco kvalitne, nic nepokazis ani klasikou, ak mas chut na tazsie citanie, z toho mas vacsiu odmenu potom Dostojevsky, Woolfova, James Joyce, Ibsen atd.
People, vdaka! pohrabem sa v tom. .. A som rada aj za poznamky ku Coelhovi, totiz uvidime co mi da nieco na inej, dajme tomu ze "urovni", aj ked to tak nemyslim.. THX.
1984, Zločin a trest, Veľký Gatsby, Pán Much, Bratia Karamazovovci, Motýľ, Na západe nič nové, Slnko aj vychádza, Zbohom zbraniam, Hobbit, Zaklínač, Terry Pratchett, Meno Vetra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ponuknem ti moj profil na goodreads, kde podla mna nemam jedinu zlu knihu, aj ked som to neupdatovat fest dlho a vlastne nepridal ani zdaleka vsetko, su tam vyborne kusy
» www.goodreads.com/review/list/251...
Ale ak mas chut dat si nieco kvalitne, nic nepokazis ani klasikou, ak mas chut na tazsie citanie, z toho mas vacsiu odmenu potom Dostojevsky, Woolfova, James Joyce, Ibsen atd.
a Coelho je klišé brak- teda nepochybujem o tom, že niekomu sa to páči, ale tak zasa niekomu sa páči aj Evita Urbaníková
Kerouac-Na ceste
Orwell-1984, Zvieracia farma
Eco-Meno ruže
Hoeg- Cit slečny Smilly pre sneh
Fitch-Bíly oleandr
Salinger-Kto chytá v žite, Deväť poviedok
Goethe-Utrpenie mladého Werthera