2034 ma trosku sklamala.. Je to skvela kniha, no 2033 je proste lepsia.. Ci zaciatok, prve putovanie stanicami, prvy povrch, kniznica, nackovia, cerveny, satanisti, cervisti.. vsetko proste clovek az nechapal.. D6, kremel a to zakoncenie.. To ma uplne dostalo.. Od precitania 2033 som cakal na 2034, a ratal sekundy, zatial som 2033 cital znovu a znovu, no bohuzial, neprekonala predchodcu.. Pribeh skvely, zistil som niektore veci co som chcel vediet z 2033 (hunter napr).. Ale proste chan, burboune, artyom, guevara.. 2033 som sa proste nedokazal odlepit od stranok, docitam kapitolu a idem spat.. A dalsie tri kapitoly potom pred branami polisu som az odlozil knihu o pol tretej rano, lebo som vedel, zeby som uz nezaspal vobec.. A prve rano som zobral knihu a cital.. Ale skusim si 2034 precitat este raz, uvidim ci nahodou ma nechyti po nejakom case..
@nymerio324 presne to isté mi napadlo pri konci 2033 .. vedela som, že mám zopár posledných stránok a vravela som si, že tak to predsa nemôže skončiť, ešte tam musí niečo byť, ešte sa musí niečo stať a nič ... posledná stránka a koniec.
obe knihy sa mi páčili, ale občas mi vadil štýl D. G písania, niektoré veci ako by nemal premyslené a tak mi to pripadalo akoby isté záležitosti ani nedokončil, občasné ultra rýchle uzávery apod. ale inak super, ak by niekto vedel o niečom podobnom určite o takýchto knihách mi napíšte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@hel14 Ja som rovnako hltala 2034 ako 2033,ale myslím si,že 2033 bola lepšia
2033 ma chytilo už od začiatku, pretože to bolo niečo nové, pričom 2034 ma chytila až v polovici, no od tej polovice som ju hltal ako ešte nikdy