V skole si mame vybrat povinne citanie z fyziky a odprezentovat to na 45 minut. Mame volny vyber temy ale kniha ma byt popularnovedecka z fyziky alebo fyzikalnej chemie. Viete mi poradit o niecom takom co by zasahovalo do temy radioaktivita? Dakujem
Tak, popozeraj si knihy od Michia Kakua (Michio Kaku) ale Briana Greena (Brian Green). Sú to najväčší popularizatori fyziky tejto dekády. Fyzika nemožného je dobrá kniha a máš tam o čom čítať Ale ja by som ti odporúčil najlepšiu knihu, moju najoblúbenejšiu,milovanú To Snad Nemyslíte Vážne pane Feynmane ! (Richard Feynman) je tu autobiografia jedného z najvyznamnejších fyzikov v historií ľudstva Neskutočné inšpirujúci človek a určite ťa bude fascinovať tá kniha. A ako referát by si mohol napísať o jeho živote, čo vymyslej, na akých projektoch pracoval, aké ceny získla kde učil atd Dá sa tam písať o projekte Manhattan (prvá jadrová bomba) alebo o všelijakých iných jeho projektoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty