Ahojte, tí čo sa učíte španielčinu, viete mi odporučiť nejakú dobrú knižku s gramatikou? Mám ,,Učebnice současné španelštiny". Ale chcem niečo na gramatiku podrobnejšie. Pokukujem po ,,Velka spanelska gramatika" ale našla som na nu malo ohlasov ( ale asi
mám také malé zhrnutie španielčiny do vrecka, ale ak rozumieš, resp. máš dobrý slovník a poznáš nejakého študenta 1./2./3. ročníka na bilingválnom prípadne aj učiteľa, požičaj si USO la gramática espaňola, tam je najlepšie vysvetlená, avšak po španielsky
@ladyni začala som študovať v Brne Mediteránni studia, kde máme povinne jeden románsky jazyk, takže zatiaľ mi stačí A1, ale časom budem potrebovať niečo iné a ťažšie...
Tú máme doma tuším, musím pozriet či hovoríme o tej istej knihe. Ja práve len gramatiku chcem, učebnicu mám celkom fajn.
tuto hore baby pisali nejake knihy, take nieco myslis?
z filmov sa učiť gramatiku... to si neviem predstaviť.. keďže Španieli používajú v reči časy úplne iné ja by som ti to zasa aj preložila, ale moja španielčina je dosť mizerná
Ja som sa ucila z Fiesta!, ale to je blba kniha, resp velmi jednoduche zaklady, ked uz nieco vies tak Spanielska geamatika by mohla byt ok, zalezi od toho co uz vies, .. v kazdom pripade je to pekny jazyk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale zacala by som jednoznacne Španielčina 1 2 (jana lenghardtová) - najlepsia kniha na trhu pre zaciatocnikov
ked prejdes tu knihu, potom ti radim si kupovat cisto spanielske knihy, so spanielskym vysvetlenim atd, nazvy ti mozem napisat potom
@luxie , dakujem na to sa pozriem tiež
@ladyni začala som študovať v Brne Mediteránni studia, kde máme povinne jeden románsky jazyk, takže zatiaľ mi stačí A1, ale časom budem potrebovať niečo iné a ťažšie...
Tú máme doma tuším, musím pozriet či hovoríme o tej istej knihe. Ja práve len gramatiku chcem, učebnicu mám celkom fajn.
tuto hore baby pisali nejake knihy, take nieco myslis?
+je komplet celá španielsky
veď potom by ti to teoreticky preložili.. alebo ich poznámky
@maestra tú knihu som videla, ale to mi asi nebude stacit :/
@maestra hm?