@5 ja v som v podstate tiež ateista (alebo dajme tomu, že sa nestotožńujem so žiadnym náboženstvom) a hento sa len tak zo zaujímavosti chystám dakedy prečítať, na rozšírenie všeobecného rozhľadu
A inak, dačo od Poe-a, Kafky, spomínaný Stoker je fajn, Wildeov Obraz Doriana Graya, Dostojevského Zločin a Trest, Švantnerova Nevesta hôľ...
Na zapade nic nove od Remarquea...alebo Holocaust od uz neviem od koho..ale bolo to dobre -no strasne smutne a boli tu detailne opisovane hromadne vrazdenia a vsetky zverstva spachane na nevinnich ludoch...bolo to napisane podla skutocnosti ...
Toľko ľudí tu číta? Som prekvapkaná ...hmm mne sa páči Kto chytá v žite, Dan Brown je super, takí Anjeli a démoni no mňamka , Neuropat je v pohode, teraz čítam Caffe Angeli ale to pre teba nebude a asi ani Púštny kvet, ktorý ma čaká
@dejvido kniha bez nazvu Autor Anonym Stalo sa to hytom na nete a teraz to vydali ako knihu
O mesto Santa Mondega dosiaľ okolitý svet nejavil záujem – akoby chcel zabudnúť, že toto miesto vôbec existuje. Je preto veľmi nezvyčajné, že sa tam vláda Spojených štátov amerických odrazu rozhodne vyslať svojho zvláštneho agenta, navyše odborníka na nadprirodzené javy. V Santa Mondege sa dejú čudné veci, ale koho trápi, že je tu najvyššia kriminalita v Amerike? Že sa tu každých päť rokov opakuje zatmenie slnka? Že tu pri poslednom zatmení vyčíňal masový vrah, a teraz, keď sa slnko znovu ukryje v tieni mesiaca, chystá sa opäť vtrhnúť na scénu? Detektív Miles Jensen je doslova posadnutý. Bude však mať čo robiť, aby presvedčil skeptických kolegov, že v Santa Mondege dozrieva sprisahanie síl zla.
"Príbeh neznámeho autora, ktorý sa najskôr stal senzáciou na internete, teraz prichádza v knižnej verzii – ak to náhodou nie je tenulinký pergamen vyrobený z ľudskej kože..."
Toto je na prebale strasne dobra kniha a potom odporucam vsetko od Roberta Fulghuma
no, neprecitala som az tak vela knih ale myslim, ze Dan Brown ma fakt super knihy, Pablo Coehlo-Alchymista tiez dobra kniha mozno kusok filozificka ale no ujde, Joe Hill- Oblek mŕtveho je to dost zvlastna kniha ale inak fajn, Wiliam Saroyan-Tracyho Tiger oplati sa precitat si, tiez odporucam uz vyssie uvedene Bach- Cajka Jonathan Livingston, tiez zaujimava kniha je Preco sa dieta vari v kasi, a aj E.M. Remarqou-Nebo nepozna oblubencov a Traja kamarati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Nerobím si srandu.
@biblia ten dracula je dobrý to som čítal
@semhamforas tie nepoznám ale Ľavú Ruku Boha som čítal..dobrá kniha
Alebo teraz čítam knihu Kto chytá v žite a hrozne sa mi to páči
A inak, dačo od Poe-a, Kafky, spomínaný Stoker je fajn, Wildeov Obraz Doriana Graya, Dostojevského Zločin a Trest, Švantnerova Nevesta hôľ...
odporúčam memento, niečo od Coelha a Matkina
@hajzelodkosti Stratený Symbol som prečítal hneď ako vyšiel do slovenčiny...super kniha...
ale keď vravíš, že už nemáš čo čítať usudzujem, že si prečítal toho dostatok. skús Ezopove bájky.
Cormac McCarthy-Cesta
Bach- Čajka Jonathan Livingston
R.Pausch - Posledná prednáška
P.Young - Chatrč
Alebo teraz som dočítala od Eca Meno ruže- veľmi pekné a dobré.
Alebo moja srdcovka je Liečiteľ od Gordona, ak sa rád dozvedáš o iných kultúrach a iných časoch. A keby, tak aj spomínaný Waltari.
A dobre sa číta aj Remarque (Víťazný oblúk, Tiene v raji ...).
Alebo Murakami, ale to je iná káva ako R.
Ale vážne to si prečítaj
O mesto Santa Mondega dosiaľ okolitý svet nejavil záujem – akoby chcel zabudnúť, že toto miesto vôbec existuje. Je preto veľmi nezvyčajné, že sa tam vláda Spojených štátov amerických odrazu rozhodne vyslať svojho zvláštneho agenta, navyše odborníka na nadprirodzené javy. V Santa Mondege sa dejú čudné veci, ale koho trápi, že je tu najvyššia kriminalita v Amerike? Že sa tu každých päť rokov opakuje zatmenie slnka? Že tu pri poslednom zatmení vyčíňal masový vrah, a teraz, keď sa slnko znovu ukryje v tieni mesiaca, chystá sa opäť vtrhnúť na scénu? Detektív Miles Jensen je doslova posadnutý. Bude však mať čo robiť, aby presvedčil skeptických kolegov, že v Santa Mondege dozrieva sprisahanie síl zla.
"Príbeh neznámeho autora, ktorý sa najskôr stal senzáciou na internete, teraz prichádza v knižnej verzii – ak to náhodou nie je tenulinký pergamen vyrobený z ľudskej kože..."
Toto je na prebale strasne dobra kniha a potom odporucam vsetko od Roberta Fulghuma
a Kniha bez nazvu
fakt zaujimave knihy
--> » www.gorila.sk/t/home.php?ref_...