Ahojte . Môžem poprosiť nejaký návrh na knihu z lekárskeho prostredia? ... Najlepšie by bolo, keby sa dej točil okolo nejakého dieťaťa... no, to som zabudla... beletriu... a keď dáte nejakú odbornú, čo vás zaujala, tak budem len rada ... ďakujem
toho, čo odporúčali vyššie som čítala, je to v pohode celkom (hlavne krátke )
a z odborných to je ťažko, mne osobne sa najviac páčia veci okolo psychiatrie, ale celkom iste moja naj kniha (akože takáto) je Vnútorné choroby, Bohuslav Finďo, Irena Finďová (mám ju pred sebou ). tú som si vždy u babky čítavala keď som bola malá, je dosť stará a sú tam čietnobiele obrázky a vždy som sa strašne bála lebo mi to prišlo ozaj také, že bože ja mám hento toto, umieram a podobne
Cook-ovky sa veľmi dobre čítajú, ale po niekoľkých knihách má človek pocit, že už presne vie, ako skončí tá ďalšia.
Ale máme doma jednu, myslím že sa to volá Lekári, len si nepamätám autora (ak do večera nezabudnem, dám potom vedieť) - tá bola celkom zaujímavá - aj keď teda hlavný príbeh sa točil skôr okolo životov dvoch ľudí (ktorí sa dali na dráhu lekárov) než okolo lekárskych záležitostí. Ale bola to celkom fajn knižka
hej, knihy R.Cooka sú väčšinou z lek. prostredia. a náhodou čítala som Cookovku o mimozemšťanoch a mala som ju za 2 dni prečítanú ako ma bavila a nevedela som ako to skončí. tie ostatné ma moc nebavili, lebo ja to lekárske prostredie nejako nemusím
Mne sa páčila Veronika sa rozhodla zomrieť od Coelha ... nie je to síce lekárske ale skor psychologicko-filozofické, ale hl. hrdinka je zavretá v blázinci a zamiluje sa do schizofrenika. Fakt super kniha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.martinus.sk/?uItem=95297...
a z lekárskeho je super:
Robin Cook - Muž, ktorý sa hral na Boha (neviem síce presný názov )
a čítala si Emu od Soňy Rebrovej? Výborná!
» www.martinus.sk/knihy/autor/Son...
a z odborných to je ťažko, mne osobne sa najviac páčia veci okolo psychiatrie, ale celkom iste moja naj kniha (akože takáto) je Vnútorné choroby, Bohuslav Finďo, Irena Finďová (mám ju pred sebou ). tú som si vždy u babky čítavala keď som bola malá, je dosť stará a sú tam čietnobiele obrázky a vždy som sa strašne bála lebo mi to prišlo ozaj také, že bože ja mám hento toto, umieram a podobne
(ok, už som sa rozohnila, idem sa radšej učiť
Ale máme doma jednu, myslím že sa to volá Lekári, len si nepamätám autora (ak do večera nezabudnem, dám potom vedieť) - tá bola celkom zaujímavá - aj keď teda hlavný príbeh sa točil skôr okolo životov dvoch ľudí (ktorí sa dali na dráhu lekárov) než okolo lekárskych záležitostí. Ale bola to celkom fajn knižka