-"Kto kraca v temnotach" od Marianne Fredriksonovej,
-Maly princa od Exuperiho,
-Prorok od Kahlila Gibrana,
-Hesseho Siddhartha (atd.),
-knihy Stephena Hawkinga
-a super je aj Amelie Nothomb (Metafyzika trubic, V ohrozeni a strachu- fakt haluz knihy , citala som od nej aj Antikristu, ale ta sa mi az tak nepacila, ale chcela by som si od nej precitat aj ine
Veľmi ma zaujala séria kníh od Virginii Andrews (kvety v podkorví) ako uz písala Kleo.
Som to začala čítat, tak som sa od toho nemohla odtrhnút, je to veľmi krásne ale strasne smutné, ja som musela pritom normálne plakat
Je to na pokračovaie, o štyroch detoch, ktoré boli zavreté 4 roky v podkroví a nevysli vôbec na cerstvý vzduch, uväznila ich tam ich matka. A nakoniec usli, ale aj tak to veľmi poznačilo ich osudy, proste treba si to prečítat.
ja som knihy nečítala veľmi, ale v poslednej dobe som trošku začala.. ale v zásade nemám rada romány, detektívky a pod.. skôr knihy o živote, zo života...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
J.K.Rowlingova
Antonio Gala
Meg cabotova(dennik priceznej)
a aj Salinger- Kto chytá v žite, to mám rada
-"Kto kraca v temnotach" od Marianne Fredriksonovej,
-Maly princa od Exuperiho,
-Prorok od Kahlila Gibrana,
-Hesseho Siddhartha (atd.),
-knihy Stephena Hawkinga
-a super je aj Amelie Nothomb (Metafyzika trubic, V ohrozeni a strachu- fakt haluz knihy , citala som od nej aj Antikristu, ale ta sa mi az tak nepacila, ale chcela by som si od nej precitat aj ine
atd .
Inak,skvely autori, ktory ma obohatili, boli napriklad
Gabriel García Márquez(najviac Sto rokov samoty),
Jack London-Tulak po hviezdach,
Mario Puzo(Pro blazny smrt a samozrejme Kmotr)
a tak dalej...
A z fantasy sa mi uplne zapacil Zaklinac od Sapkowskiho.
Som to začala čítat, tak som sa od toho nemohla odtrhnút, je to veľmi krásne ale strasne smutné, ja som musela pritom normálne plakat
Je to na pokračovaie, o štyroch detoch, ktoré boli zavreté 4 roky v podkroví a nevysli vôbec na cerstvý vzduch, uväznila ich tam ich matka. A nakoniec usli, ale aj tak to veľmi poznačilo ich osudy, proste treba si to prečítat.
a matkin je fajn
Irwinga Stone-a,
Maria Puza,
Victora Huga a Balzaca a je toho ešte celkom dosť. Aj Fulghum je skvelý a DAnnuzio tiež