a tiež by som chcel byť frodo, och normálne idem znova si prečítať knihu! chcel by som aby ma naháňali prízraky ale aby som vždy utiekol pravdaže alebo by som zmenil príbeh a bol by som gandalf s prsteňom! Nie čo to hovorim, chcem byť Tom Bombandil!
Luna Lovegoodová - z Harryho Pottera bezstarostná, zžitá sama zo sebou alebo Pútnička z hostitela -skončila v peknom tele, mala
neobyčajnú slabosť pre ľudí, ľuskosť proste dokonalá bytosť čo milovala svojich blízkych viac ako svoj život. ( plus žila pár tisíc rokov ) D po prípade dievčatko z krajiny drakov tie javy by ma fascinovali
Kurtizána z Dámy s kaméliami,nie že by som bola s touto postavou životne rozpoložená ale hlavne pre jej čestnosť,ako sa dokázala vzdať svojej lásky pre dobro rodiny a blaha svojho milovaného
tú knihu som zhltla za jeden večer a našla som v nej posolstvo...
Pred pár dňami som dočítala jeden slov.román Uršula Kovalyk-žena zo sekáča,hl.postava čabika (infantilné meno ,ponúka priateľstvo na predaj,s jej hodnotami a životným štýlom som sa trochu stotožnila,ako mala veľa vecí v paži,neriešila nepodstatné...
alebo Púštny kvet,to ma chytilo za srdce,ako sa Waris pozbierala a všetko zvládla so vztýčenou hlavou
Niekto z tria Harry/Hemiona/Ron, aby sa mi dostalo patričného uznania (a život). Prípadne Voldemort, zomrela by som, ale bola by som legenda!
Bob z Troch pátračov .
V podstate hocikto z hocijakej detektívky/fantasy/hocičoho iného. Aspoň nejaké dobrodružstvo, alebo proste niečo, čo by oživilo moju bezvýznamnú existenciu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ťažko povedať. Prvý mi napadol Huckleberry Finn, ale zas tak ma to nebralo, ja neviem, prečo.
ale nechcela by som aby mi zomrelo dieťa len by som chcela zažiť tú chatrč.
Urcite by som nechcel byt Artom z metra, ci hoc kto z mafianiek alebo taky Faust.
Preboha, ako som mohol zabudnut Turgona z Gondolinu?!
a tiež by som chcel byť frodo, och normálne idem znova si prečítať knihu! chcel by som aby ma naháňali prízraky ale aby som vždy utiekol pravdaže alebo by som zmenil príbeh a bol by som gandalf s prsteňom! Nie čo to hovorim, chcem byť Tom Bombandil!
Ona bola v podstate vedľajšia postava, zapisovateľka, ale bože. Ach.
A mám nutkanie spomenúť aj Lolitu, ale ovládnem sa.
a inak napr. hocikto z On the road, neviem už ako sa volali
Prečo myslíš, že je jeho "druhá" polovica bez mena?
Mne sa páči moja postava...dobre sa s ňou manipuluje.
Najlepšie niečo zo sci-fi literatúry a niečoho napínavého
neobyčajnú slabosť pre ľudí, ľuskosť proste dokonalá bytosť čo milovala svojich blízkych viac ako svoj život. ( plus žila pár tisíc rokov ) D po prípade dievčatko z krajiny drakov tie javy by ma fascinovali
tú knihu som zhltla za jeden večer a našla som v nej posolstvo...
Pred pár dňami som dočítala jeden slov.román Uršula Kovalyk-žena zo sekáča,hl.postava čabika (infantilné meno ,ponúka priateľstvo na predaj,s jej hodnotami a životným štýlom som sa trochu stotožnila,ako mala veľa vecí v paži,neriešila nepodstatné...
alebo Púštny kvet,to ma chytilo za srdce,ako sa Waris pozbierala a všetko zvládla so vztýčenou hlavou
Lyra.
Niekto z tria Harry/Hemiona/Ron, aby sa mi dostalo patričného uznania (a život). Prípadne Voldemort, zomrela by som, ale bola by som legenda!
Bob z Troch pátračov .
V podstate hocikto z hocijakej detektívky/fantasy/hocičoho iného. Aspoň nejaké dobrodružstvo, alebo proste niečo, čo by oživilo moju bezvýznamnú existenciu.