Čáute... chcem vedie vaše názory na chuť kokosa... kamarátka mi hovorila, že jej nechutí kokos, pýtam sa prečo? ževraj je kokos horký... snád by sa do koláčov nedavalo niečo, čo je horké.. tak a podla vás má akú chuť kokos? :o
pre mňa horký nie je, ale tiež mi nechutí, nemám ho rada, hlavne ak je nastrúhaný na hrubšie, keď je úplne na drobno pomletý, tak mi až tak nevadí (napr. v margotke, ale také rafaelo by som už nezjedla)
kokosove mlieko je doslova hnus niekomu to určite chutí ale mne to príde ako voda z múkou ale ten nastrúhaný či aký mi chutí a mám pocit že mi dáva strašne veľa energie.
Ja velmi nemusim kokosove kolace, mozno je to tym ze som trafila iba same nie velmi vydarene asi ale boli take .. Suche ? Neviem nejak mi kokos do kolacov nepasuje proste .. Ale rafaelo mam rada zase .,
neviem aký kokos jedla tvoja kamoška (možno nejaký po záruke) ale kokos nie je vôbec horký... mne veľmi chutí... v koláčoch ho moc nemám rada, ja najradšej čerstvý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
inak kokos milujem