ja ho vzdy "otvaram" normalne pilkou.... prepilim ich na dve polovicky a mam, ale no neviem ci je to praca pre dievca lebo ako kokosovy orech je velmi tvrdy...
@16 ale este vzdy predtym aspon jednu dierku spravim a necham vytiect to mlieko. vrtacka, stobovak, nozik, to je jedno, ono kazdy kokosovy orech ma 3 dierky z jednej strany a tie su take maksie takze ich lahko odstranis teda aspon jednu....
@mefistofel len ma to zaujíma otváranie orecha nechávam vždy na niekoho iného o silu sa nebojím,ale zvyknem sa často porezať pri hocčom ,takže radšej nie
@boloabude až doteraz som si myslel že to kokosové mlieko vyzerá ako ozajstné mlieko a jak pozerám to video tak ono ako vraví ten chlap je to skôr džús
@chanteuse bola som pravidelným konzumentom kokosov, takže ti poradím :
1. Ak má vnútri mlieko, tak najprv vyvŕtam vývrtkou dieru do jednej z tých troch čiernych, čo na sebe má (jedna z nich je vždy mäkká)
2. zabalím asi do dvoch tesco igelitiek a keď idem von so psami, tak ho j*bnem o zem Kedysi som to otvárala tĺčikom na mäso, ale takto je to rýchlejšie a keď ťa predtým niekto nasral...
(Do dvoch igelitiek preto, lebo keď sa rozbije, môže ti pretrhnúť igelitku a budeš tam mať kadejaký bordel...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Inak, len tak, for fun, ako sa otvára kokos nad ohňom ?
proste,že zapneš sporák a dáš ho na ten plameň,on pukne a ptm cez tu prasklinu ho nejak otvoríš
A keď ti ten kokos pukne nad sporákom, nezajebabre ti celý sporák tým mliekom ?
on len pukne,nie rozletí sa..
Dobre, no, nebudem sa s tebou hádať, keďže som v živote nevidel že to tak niekto skúšal My sme ho navŕtali, vyliali mlieko a rozbili.
mala som asi 7 rokov
veľmi si na to nepamätám
ale nestálo to za to ..
1. Ak má vnútri mlieko, tak najprv vyvŕtam vývrtkou dieru do jednej z tých troch čiernych, čo na sebe má (jedna z nich je vždy mäkká)
2. zabalím asi do dvoch tesco igelitiek a keď idem von so psami, tak ho j*bnem o zem Kedysi som to otvárala tĺčikom na mäso, ale takto je to rýchlejšie a keď ťa predtým niekto nasral...
(Do dvoch igelitiek preto, lebo keď sa rozbije, môže ti pretrhnúť igelitku a budeš tam mať kadejaký bordel...)