@6 tiež by som tu označil 0, lebo občas (ale fakt len občas) si nejakú knihu prečítam, ale určite sa to nedá považovať ako 1 za mesiac... skôr za polrok alebo rok
Akého formátu je kniha, počet strán, jazyková náročnosť, žáner, podľa toho či je vonku slnečno/prší, akú mám moomentálne chuť čítať, koľko mám voľného času atď.
2-3 približne.. čítam rada a veľa, ale proste nedokážem knihu "zhltnúť na jeden šup", vždy sa za nejakou pasážou zastavím, nechám si to prejsť hlavou, prípadne prečíttam kapitolu ešte raz, a až potom sa pohnem ďalej
@pappkin mňa najmä zarazilo to "readol", ako keby sme na čítanie nemali slovenský výraz, osobne to považujem za zbytočné použitie násilne "poslovenčeného" anglického slova... prečo? tiež čítam aj v angličtine a sú výrazy ktoré je jednoduchšie použiť v inom jazyku, ale toto sa mi zdá príliš.. samozrejme je to každého osobná vec, ale je mi ľúto keď sa slovenčina takto przní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Akého formátu je kniha, počet strán, jazyková náročnosť, žáner, podľa toho či je vonku slnečno/prší, akú mám moomentálne chuť čítať, koľko mám voľného času atď.
Ale v priemere tak 2-3.