Môžeš mať aj dvadsať kociek a nemusí padnúť naraz ani jedna a môžeš mať dve a môžu padnúť obidve šestky... neviem ale asi čo najviac aby bola pravdepodobnosť vyššia... neviem nechám sa poučiť...
Povedzme že za ideálnych podmienok jedna kocka pri každom z 6 hodov ukáže inú číslicu. V takom prípade pri 12 hodoch by mala 2x padnúť šestka. A je vlastne jedno, či hádžeme 1 kocku 12x, alebo 12 kociek naraz. V čisto teoretickej rovine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Preco? Lebo sa mi nechce pocitat
inak by som hadzal 2, lebo pri 3 by mohli padnut 3 a to by nerobilo dobrotu tiez
Keby som vychadzal cisto z tej sance, tak by som mal hodit 12, ale som tvrdohlavy a vzdy vysledne cislo trochu (podla citaku) zvysim / znizim
Aj ked mam do niecoho dat 2 lyzicky cukru / kavy / cohokolvek, tak dam 2 aj trochu
Verim si
Verim, ze mam stastie
Povedzme že za ideálnych podmienok jedna kocka pri každom z 6 hodov ukáže inú číslicu. V takom prípade pri 12 hodoch by mala 2x padnúť šestka. A je vlastne jedno, či hádžeme 1 kocku 12x, alebo 12 kociek naraz. V čisto teoretickej rovine.