Pred nami tu boli dvaja podnajomnici, cize ak ratame ze v nej spali iba oni dvaja, tak dokopy je to oni dvaja plus my dvaja plus moja sestra Ale ktovie, mozno tu mali nejake orgie a pocet je nakoniec 150
ja a chalan, ktorého ani nepoznám. Sestra uchýlila nejakého jej kamošky kamoša v mojej posteli a chcela to predo mnou zatajiť lebo vedela, že ma to vytočí. Takto ma to vytočilo ešte viac
Ja aj keby chcem tak to asi nezrátam lebo mám aktuálne spravenú dvojposteľ zo starej poschodovej a matrace som menila ešte z iných postelí aj predtým niekoľkokrát takže nie je šanca to zrátať..a predtým v tej posteli spávali návštevy lebo som mala samostatnú izbu
Ale povedzme že takto v tomto zložení 3..alebo 4 nie som si istá či tam raz brat zaspal či to bolo ešte predtým
Tak okrem mňa v prevažnej miere, na nej spala moja sestra a ak sa počíta, tak aj jedno dieťa ...hore na letiskovej posteli spala druhá sestra a aj ujo a teta ...ale na tejto čo teraz najviac spím spali traja ľudia vrátane mňa
Mam malu postel, zle by sa tu 2 ludom spalo. Keby bola anketa kolko ludi u mna za posledny rok prespavalo/ u kolkych ludi som prespavala ja/s kolkymi som spala v 1 posteli, bolo by to ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Na Slovensku len 2 vratane mna
Ale povedzme že takto v tomto zložení 3..alebo 4 nie som si istá či tam raz brat zaspal či to bolo ešte predtým