@chocholousek Zatial som pracoval iba raz a nebol to zrovna ten druh zazitkov, ktore by som rad opakoval Ale v zasade sa nevyhybam pracovaniu alebo vytvaraniu pracovnych prilezitosti, no momentalne preferujem stat mimo zamestnanecko-zamestnavatelskej problematiky. Strikovat neviem a na oblecenie mam z penazi na niektorom z bankovych uctov.
Som viazaný mlčanlivosťou... @torpedo08 napríklad podľa mňa je dosť neslušné, sa niekoho (cudzieho) opýtať, koľko má mesačný príjem.
Vždy, keď sa ma to niekto len tak bezostychu opýta, tak stratím záujem s tou osobou komunikovať, lebo proste wtf, na také veci sa môže pýtať len nejaký kokot.
(Mňa sa to raz pýtala ešte aj moja doktorka )
@torpedo08 No napr. mi môžeš povedať, prečo máš potrebu niekomu po otázke "v akom obore si zamestnaný?" položiť otázku "a koľko tam zarábaš?", lebo ja to svojpomocne asi nikdy nepochopím.
Kedze som v sucasnosti na RD, mam od statu 250 € na dve deti. (Poznamka: stat nezohladnuje, s kolkymi detmi mladsimi ako 3 roky je rodic na MD/RD, ma narok len na jeden prispevok). Takze by to bolo dost na prd. Popri to mam este ine zarobkove aktivity, s kt. to vytiahnem na cca 500.
V robote by to bolo o cosi veselsie po financnej stranke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@torpedo08 napríklad podľa mňa je dosť neslušné, sa niekoho (cudzieho) opýtať, koľko má mesačný príjem.
Vždy, keď sa ma to niekto len tak bezostychu opýta, tak stratím záujem s tou osobou komunikovať, lebo proste wtf, na také veci sa môže pýtať len nejaký kokot.
(Mňa sa to raz pýtala ešte aj moja doktorka )
V robote by to bolo o cosi veselsie po financnej stranke.
Vyžijem z toho a este tak 50-100e odložím
V práci predtým som zarabal viac, no stress a celkovo únava + cestovanie.
Teraz je to neporovnatelný luxus...