zatial 4...prvý bol tá stará klasika,modrá Nokia,myslím že 3310 potom vyklápačka LG,na ktorej sa po pomerne krátkom čase dodrbal displej (odvtedy už vyklápačku nidy viac) , tretí a súčasný štvrtý opäť Nokia- tlačítkový,dotykové ma nejak nelákajú
uff velmi vela nemam sancu spomenut si, ale je to v desiatkach 30 mozno? svojho casu som mala iny max kazde 2 mesiace tento co mam mam rok a je to moj uplny rekord za poslednych 10 rokov asi
tak mobily mám od 10
ale ten prvý mohla byť kľudne aj vysielačka
proste nič to nerobilo ani hry to nemalo a život bez Snake-a bol o hovne
veľa som mala po otcovi, čiže
na mňa veľa neminuli naši
a posledný otec vyhral
Jeden sa opral, ďalší zhorel v pahrebe, ďalší chudák prišiel o život keď v rage nálade bol hodený o stenu, ďalší zmokol na festivale a neprežil to.. Terajší tiež nie je zdravý. Prišla som zo žúru a nedrží mi kryt, tak ho mám ogumičkovaný. Pravidelne sporiadam chtiac nechtiac mojim mobilom letecké dni, plavecký, ...
prvý som mala pred 9 rokmi a to Nokiu 3310, ktorú mal asi každý
druhý bola zase Nokia, ktorej číslo už ani neviem, ale mala už farebný displej
potom Samsung Galaxy mini, teda môj prvý smartfón
štvrtý bol Samsung Galaxy S4 mini, ktorý sa stratil, resp. ukradli ho (doteraz neviem, kde je pravda )
a teraz už skoro 3 týždne mám Huawei Ascend G7
Z toho dva mi ukradli v extrémne krátkom časovom slede ( : disappointed: ), jeden mi umrel a súčasný tiež už umiera, prisahám, že si budúci rok kúpim niečo, čo nebude xperia so životnosťou batérie dva mesiace
a to uvažujem o ďalšom už, len neviem ešte čo by to malo byť. ale rozmýšlam že sa konečne odkloním od sony ericsonov, či sony
ale ktovie či sa mi to podarí
a mal som jeden samsung čo furt sekal a uraz sa už neodsekol.
a teraz mam nokiu, takú čo nemá nič len dotykový displej.
Vyhovuje mi to pretože mne veci padajú a on furt žije.
4 prvy bol alcatel taky stary bez farebneho displeja ale boli tam asi dve hry,tak som bola happy
A druhy uz bol s farebnym taka nokia, dokonca aj s fotakom, to som bola macherka, potom dalsia nokia a teraz dotykovy mam asi rok
siemens, sendo (taky vtipný malý telefón s antenkou), LG chocolate (som nedohrala hru, furt ma to mrzi), samsung vysuvaci, zte racer II, a teraz xperia sp
@neoriginalna mala som X10, X10i a teraz L, po niekoľkých mesiacoch sa začne hrozne rýchlo vybíjať, ale aj nabíjať, niekedy mi po 25 min ukazuje 100%, lebo kapacita ide dole predpokladám, a v lete majú tie mobily tak 65°C
1. Panasonic GD-30 či také dačo, neviem, to som mal len požíčaný (asi rok a pol)
2. Nokia 3210
3. sony ericsson p-800 (myslím že som bol prvá osoba vrámci triedy čo mal dotykáč/smartphone lebo otec bol maník na techniku tak si ho kúpil, ale nepáčil sa mu, tak mi ho dal)
ten som mal asi dva alebo tri roky kým sa neposral
4. najšuntejší a najobyčajnejší LG za dvacku, malinký displej, normálna klávesnica, typ si nepamätám
5. Panasonic G450 čo som dostal s mobilným internetovým paušálom (ten som mal celý čas zároveň aj s tým LG), je to primárne mobilný modem, ale aj telefón a bolo to... vtipné zariadenie. (potom sa pokazil a ďalej som používal len to LG)
6. nokia lumia 930 kúpená asi pred rokom a pol v Brne, momentálny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ak sa počítajú také "prechodné", že som mala nejaký starý kým bol pôvodný v oprave alebo stratený/ukradnutý aj viac
telefony na orange sim - 9
telefony na o2 sim - 4
jeden mi ukradli, jeden som stratila, veela som ich pokazila
Nokia 3310
Siemens A50
Nokia 3120
Nokia 6120 classic
Sony Ericsson Xperia Mini Pro
Nokia Lumia 1320
som soknuty ze si to pametam
ale ten prvý mohla byť kľudne aj vysielačka
proste nič to nerobilo ani hry to nemalo a život bez Snake-a bol o hovne
veľa som mala po otcovi, čiže
na mňa veľa neminuli naši
a posledný otec vyhral
Jeden sa opral, ďalší zhorel v pahrebe, ďalší chudák prišiel o život keď v rage nálade bol hodený o stenu, ďalší zmokol na festivale a neprežil to.. Terajší tiež nie je zdravý. Prišla som zo žúru a nedrží mi kryt, tak ho mám ogumičkovaný. Pravidelne sporiadam chtiac nechtiac mojim mobilom letecké dni, plavecký, ...
Nedávate mi také veci do rúk. Nezaslúžim si ich,
druhý bola zase Nokia, ktorej číslo už ani neviem, ale mala už farebný displej
potom Samsung Galaxy mini, teda môj prvý smartfón
štvrtý bol Samsung Galaxy S4 mini, ktorý sa stratil, resp. ukradli ho (doteraz neviem, kde je pravda )
a teraz už skoro 3 týždne mám Huawei Ascend G7
+ -
Z toho dva mi ukradli v extrémne krátkom časovom slede ( : disappointed: ), jeden mi umrel a súčasný tiež už umiera, prisahám, že si budúci rok kúpim niečo, čo nebude xperia so životnosťou batérie dva mesiace
Lg c3300
Samsung sgh e250
Nokia 5000
Lg cookie kp500
Huawei u8650
Samsung galaxy s4 mini (black edition)
SEk700i
SE C903
a teraz mám SE wt19i live with walkman
ale ktovie či sa mi to podarí
a mal som jeden samsung čo furt sekal a uraz sa už neodsekol.
a teraz mam nokiu, takú čo nemá nič len dotykový displej.
Vyhovuje mi to pretože mne veci padajú a on furt žije.
A druhy uz bol s farebnym taka nokia, dokonca aj s fotakom, to som bola macherka, potom dalsia nokia a teraz dotykovy mam asi rok
ale hádam na tvojom sa to nestane
potom veeľa prechodných ktoré nerátam
Samsung Star (S5230)
Samsung Galaxy Mini (S5570)
Samsung Galaxy Fame (S6810)
a momentálne Nokia Lumia 735
2. Nokia 3210
3. sony ericsson p-800 (myslím že som bol prvá osoba vrámci triedy čo mal dotykáč/smartphone lebo otec bol maník na techniku tak si ho kúpil, ale nepáčil sa mu, tak mi ho dal)
ten som mal asi dva alebo tri roky kým sa neposral
4. najšuntejší a najobyčajnejší LG za dvacku, malinký displej, normálna klávesnica, typ si nepamätám
5. Panasonic G450 čo som dostal s mobilným internetovým paušálom (ten som mal celý čas zároveň aj s tým LG), je to primárne mobilný modem, ale aj telefón a bolo to... vtipné zariadenie. (potom sa pokazil a ďalej som používal len to LG)
6. nokia lumia 930 kúpená asi pred rokom a pol v Brne, momentálny.