alpha,beta,delta,epsilon,varepsilon,zeta,eta,theta,vartheta,iota,kappa,nu,varpi,rho,varrho,sigma,varsigma,tau,upsilon,varphi,chi,omega,Xi,Pi,varGamma,varDelta,varTheta,varLambda,varSigma,varUpsilon,varPhi,varPsi,varOmega a viac neviem
znakom ich viem napísať šesť ale vymenujem ti ich všetky minule som tých dorazila všetkých doma, keď som vymenovala celú grécku abecedu (sama neviem, kde som sa to naučila )
vedel by som napisat skoro vsetky male, mensiu polovicu velkych. nebol by som si isty nazvami a mozno by som napisal aj nejake neexistujuce, ale ako bonus by som vedel skoro ku kazdemu priradit nejake technicke parametre alebo fyzikalne veliciny ktore vacsinou oznacuju
alfa, beta, gama, velka delta, mala delta, lambda, pi, ro, sigma, velke fi, male fi, mala omega, velka omega, epsilon, theta, psí.... mozno aj macky aj opice... ale nie srandujem... asi tolko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
lambda ftw
ale ako vidím,trocha som nepochopil,ja som nemal na mysli názvy tých písmen,a napísať samotné to písmeno