Raz lebo som sa zakecala a zabudla že je dedina a bola taká pekná rovinka a ja som išla ja mimo obce.. moja chyba, blla som trubka s 3 mesačným vodičákom...
@nicmanenapada keď sa to stalo bol tu o tom celý blog a aj to mi ľudia do komentárov písali aká som strašná krava a podobne (ale ako som, to som priznala už v prvých vetách toho textu)
Naposledy v piatok 20€...
Ale celkovo som mal
7x pokutu za mobil 10-40€
3x dopravné značenie 20€
1x vraj červená 100€
1x rýchlosť 20€
1x zakaz zastavenia 20€
1x otáčanie na svetelnej križovatke 20€
1x zákaz vjazdu 20€
Jednu za fajčenie v medickej CTj!!! Keď sme im neverili, že sa tam nemôže fajčiť tak nám povedali že HM ale vy dve fajčíte jednu cigaretku a ste vyskerene, takže nám radšej zaplaťte. Potom sme zistili že fakt sa tam nefajčí, ale precoooo?
fuha, no od policajtov dve, ale pokuty za neskore platby a podobne veci, toho bude viac. ja neustale na nieco zabudnem. rekord mam v kniznici. v tusim stvrtom rocniku na zakladke sme mali povinne citanie, srncek paroztek od ruda morica. vratil som ju v druhaku na strednej, vzdy som zabudol, ze mi dosla upomienka. prekvapivo ta pokuta nebola az taka vysoka. ako sa ukazalo, po istom case sa prestane navysovat a kniznica si narokuje len na pokuty nezaplatene do toho dna + zostatkovu hodnotu knihy.
dva krat som ukecal policajtov ale už to nikdy nechcem zažiť.Namerali mi 110 tam kde je 60 a chceli mi zobrať vodičak. Daval som im peniaze nechceli asi mali kameru vpredu na aute -ale robil som srandičky a trocha som s nimi komunikoval a nakoniec ma pustili bez pokuty ale ked si na to spomeniem je mi zle -hrozilo mi 400e plus zobratie vodicaku. Od vtedy jazdim ako slimak a bojim sa bolo to strasne a pred vyplatou by ma to zruinovalo .Nechapem ako ma mohli pustit ale stalo sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale jazdim nad limit kazdy den, ale asi mam obrovske stastie. ale zase idem o 5-10 rychlejsie, to nie je az taka tragedia
A DNES ZA BLBÉ PARKOVANIE!!!!
Takže koniec koncov ma v živote pokuty stáli 100€
Inak len jednu, za klamanie policajtom (presne 5 eur stojí takých 40 minút srandy s 10+ policajtami)
A chcel som sa spýtať @6
Ale celkovo som mal
7x pokutu za mobil 10-40€
3x dopravné značenie 20€
1x vraj červená 100€
1x rýchlosť 20€
1x zakaz zastavenia 20€
1x otáčanie na svetelnej križovatke 20€
1x zákaz vjazdu 20€
Hrúza...
Svetla 1x, bol som na Ukrajine a tam mi dal curak 20 EUR pokutu, pretoze mi nesvietilo predne svetlo.
1x prechod cez žel. priecestie na nevyznačenom mieste.
A niekoľko pokút za neskoré platby a nepredloženie dokladov a blablabla...