ja som sa učil za celé osemročné gymnázium týždeň - akademický a to je všetko Aj to som vedel otázky SJ, Geografia a Náuka o spoločnosti len po 18tku z 25
Dejepis napriek tomu, ze je zlozite si vsetko zapamatat (navyse v Anglictine), ma vyhodu v tom, ze je to zaujimave a ma to vzdy bavilo..
GEO - tam vzdavam opisovanie zemin a monzunov v Asii.. venujem sa krajinam, mapam a politicko-ekonomickym veciam..
SJ - fakt netusim ako z toho zmaturujem.. mame toho po kkt, a neda sa to zapamatat.. zvlast o ake typy versov ide, rozloz vetu podla bla bla.. popis ukazku.. literatura sa este da, ale aj ta sa sakra tazko pamata..
AJ - popozeram temy a viac neriesim, v hlave si nieco pripravim, co budem kecat, tam sa viac toho neda okrem obsahu literatury ucit..
ja som sa do toho ledva pozrel cez akademický a stačilo to.... dokopy to isto nebolo viac ako 30hod a z toho zabrala fyzika 20-25hod... slovinu a anglinu sa vôbec netreba učiť ak cez rok aspoň jedným uchom počúvaš
tak držím palce maturanti a pamätajte ------- maturita formalita!!
slovina a nemina nemam problem, z neminy mam diplom a slovina-litika ma bavi, cize som si aj vela zapamatala z hodin -horsie je to s dejakom, na ktorom si ani za toho chucka norrisa neviem pospajat jednotlive udalosti, roky si nepamatam absolutne, som rada ked sa do storocia trafim a NOS dako vydristam Hned teraz sa idem tomu D venovat
vy ste trhnutí? ja som to ešte ani nevidela ale anglina pohode, solina si pamätám neni problém..horšie sú odborné..mikra, hema, histola a klb? to nestíham ani za boha
@rischo bilingvalny gympel, odborna anglictina z geo mi to dost stazuje.. zo SJ mame asi 200 stran na ucenie.. AJ vykecam a Dejepis si zapamatat nie je prdel.. nehovorim, ze nezmaturujem, ale dokladnejsou pripravou nemozem nic pokazit.. i ked nemusi mi sadnut otazka a som v kokotnej diere..
a ako si dopadol na tych maturach? resp. ako ti prebiehali?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
matika 30/30 ale treba mi este pozriet funckie a ich grafy
fyzika 0/30 ale to nie je moc tazke,hlavne si elektriku nevytiahnut to uz radsej jadrovu fyziku
anj 0/30 ani nejdem pozerat...vari nieco vypotim zo seba
doteraz som si všetko tak nesystematicky opakovala, včera som začala s riadnou systematickou prípravou....
Dejepis napriek tomu, ze je zlozite si vsetko zapamatat (navyse v Anglictine), ma vyhodu v tom, ze je to zaujimave a ma to vzdy bavilo..
GEO - tam vzdavam opisovanie zemin a monzunov v Asii.. venujem sa krajinam, mapam a politicko-ekonomickym veciam..
SJ - fakt netusim ako z toho zmaturujem.. mame toho po kkt, a neda sa to zapamatat.. zvlast o ake typy versov ide, rozloz vetu podla bla bla.. popis ukazku.. literatura sa este da, ale aj ta sa sakra tazko pamata..
AJ - popozeram temy a viac neriesim, v hlave si nieco pripravim, co budem kecat, tam sa viac toho neda okrem obsahu literatury ucit..
tak držím palce maturanti a pamätajte ------- maturita formalita!!
musim sa naucit pouzivat program Pascal na maturitu z info :/
slovina je pre mna spanielska dedina
a biologia, tak tam si pozriem to co mam v zosite
viem 80% teorie, priklady a dokazy si akurat prechadzam
Informatika
viem 90%teorie a par prikladom som si ešte neprešiel
Slovina
je to tak 50:50
Anglina
Snaď sa vykecam
a sere ma to
a ako si dopadol na tych maturach? resp. ako ti prebiehali?