zvyčajne také dva poháriky pred tým, než mi treba držať vlasy začína môj blackout, už som to riešila aj u neurológa, lebo zvyknem stvárať veci, na ktoré nie som vždy hrdá, ale vraj som úplne v poriadku (alebo doktori sú tiež mimo)... stáva sa to aj vám, lebo ja si fakt nič nepamätám... nikdy
@chevro ja sa na priklad nedokazem opit do "okna" raz som pil , pil a po case som mal pocit ze pojdem do nemocnice , zdaleka ale nebolo okno , keby som pokracoval tak som tuhy.
a okno som mal v živote len dva razy - prvý krát cca 2 hodinové, druhý raz ako prechod priestorom s hrubými dverami a krátkymi chodbami medzi nimi - z 12 hodín som si pamätal necelých 5 - prvé 3 a potom krátke úseky
ja už vôbec nepijem. ale v minulosti @11 tak nejak, ak sa mieša potom.. som mala "okno" , párkrát sa zadarilo, a ten pocit na druhý deň už radšej nikdy nechcem zažiť
raz sa mi podarilo tak sa opit ze ma niesli domov , to si pamatam cestu domov ako som pozerala na zem asi 5 sekund , viac nie .. a par hodin pred tym ako som lezala na lavicke a bol pri mne byvaly , daco mi rozpraval no neviem co .. ale zase ked si dam len tolko ze este viem sama chodit tak si pamatam vsetko
ked som vela pijaval, tak som mal okamihy kedy som si nepametal aj 5-8hodin, uplne bez utrzku. Ale teraz ked nahodou niekedy vypijem, tak uz sa mi to nestava
neopíjam sa často ale keď už náhodou hej tak je to také okno že precitnem v meste 2km od miesta kde som bol (a neviem kde mám oblečenie - bože to bola noc ) a neviem vôbec kde som...
Raz sa mi dokonca stalo to že som sa prepil do triezva
Raz sa mi podarilo mať parádnu Euroveu (rozumej okno jak sviňa), keď kamarát oslavoval narodky...odvtedy sa snažím krotiť Okná inak nemávam, len jemné výpadky...A samozrejme, v podguráženom stave sa mi zdajú úplne super a vtipné veci, na ktoré si na druhý deň poviem "Oh God, why".....ale už som slušná, už len pivkujem
@hawaitypek "Raz sa mi dokonca stalo to že som sa prepil do triezva" ... toto by mne bolo treba
inak mne stačí dosť málo alkholu, potom vraj fungujem a rozprávam celkom normálne, len si z toho vôbec nič nepamätám, ani ráno, ani nikdy potom... žiadne útržky, nič, ako keby večer ani nebol... ale čo je horšie vždy sa dám naviesť na nejakú somarinu, ešte že ľudia sú v škoku a zabudnú nahrávať ... už len tŕpnem, kedy bude niečo na youtube... preto radšej chodím na verejné akcie s "dozorom"
neopíjam sa .. Ale keď už tak niektoré okamihy, na ktoré spomínam .. Kedže to niektorí ľudia radi vyťahujú.. No na niektoré veci by som inak zabudla.. Napríklad také nepríjemné spomienky sú na grcanie
@leilla dajake volne a nezdalo sa mi ze by som cez noc tak schudla jo a mali gombiky namiesto zipsu na co som v poopicnom opojeni pozerala celkom nechapavo.. a kamosovu penazenku v zadnom vrecku.. neviem co sa mohlo stat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
odkedy som na druhý deň nespoznávala chlapca na fotkách, už pijem tak, aby som vedela, čo (s kým) robím
a okno som mal v živote len dva razy - prvý krát cca 2 hodinové, druhý raz ako prechod priestorom s hrubými dverami a krátkymi chodbami medzi nimi - z 12 hodín som si pamätal necelých 5 - prvé 3 a potom krátke úseky
Raz sa mi dokonca stalo to že som sa prepil do triezva
Potom si človek ani nepamätá, ako sám sebe zlomil nos
inak mne stačí dosť málo alkholu, potom vraj fungujem a rozprávam celkom normálne, len si z toho vôbec nič nepamätám, ani ráno, ani nikdy potom... žiadne útržky, nič, ako keby večer ani nebol... ale čo je horšie vždy sa dám naviesť na nejakú somarinu, ešte že ľudia sú v škoku a zabudnú nahrávať ... už len tŕpnem, kedy bude niečo na youtube... preto radšej chodím na verejné akcie s "dozorom"
a dobré ti boli?
ááá no šak... ešte sa možno pritrafí...
tak to ani ja netuším ale tak pocit, že si za noc schudla, a aj tá peňaženka... to poteší, no
vyspať sa s občianskym predsa nič neznamená