Prvé dva roky mi skoro všetko platila poisťovňa...potom som si už hradila náklady sama, ale to už bolo ku koncu a vtedy boli ešte koruny, ale tak dokopy ma všetko stálo okolo 500 €...a mala som vtedy 13 rokov
Za to aby mi ho dali dole som platila vtedy asi 60 € a potom som si nusela kupit aj nočný a jeden taky priesvitny :/ to stali tiež nejakych 70 € te dva .. ale zas mam teraz dokonale zuby takze nevadí
draho to máte ... mám 19 mala som ho dva roky a teraz mi ho dali dole pred týždnom ... za strojček som platilla celkovoolo 100 eur a zato že mi ho dali dole nič za ten vysúvaci som platila teraz nejakých 135 and thats all
Ja si ho len pôjdem dať, samozrejme ked došetrim peniažky Neviete koľko sa to tak platí?? nejako postupne?? za prvú navštevu? a strojček okolo 400 eur myslim,nie?
ja som mala fixny pred 4 rokmi...nosila som ho takmer 2 roky a platila som 6500 sk za vsetko a potom uz ziadne doplacanie...teraz je z toho pekny biznis
@alysia no vážne , možno ťa poteším, že u tvojej zubárky máte možno inak dohodnuté platenie, čiže je možné, že si doteraz už toľko zaplatila na poplatkoch, že nebudeš platiť nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov