už som pozerala snáď milión vzorov, ešte stále nechápem, že som sa vôbec pre niečo také rozhodla ... ale to až o týždeň, možno dva si dám, teraz neni čas
ja nemám fantáziu na také, toto ma najviac zaujalo, mne to až tak neprekáža, že nebudem originálna, a ani nechcem, aby to bolo príliš vidno, preto to chcem tam, kde to má tá holka na obrázku...
@leginacka to ti práve že bude vidieť skoro stále, celé leto, keď budeš mať tielko, keď pôjdeš na nejakú spoločenskú udalosť a budeš mať šaty and etc...
@deadfancy s tým počítam, že to bude sem-tam vidno (občas provokovať treba )... ale je to také decentné a aj ten vzor... proste sa mi to páči (určite by som nechcela nič na ruku, krk alebo niekde na nohu a ani také neviditeľné niekde na bok alebo zadok )
a ďakujem, zaujímalo ma hlavne to, či sa to dá urobiť na jedno sedenie, či treba prísť viackrát
to či to bude na jedno posedenie alebo na dve záleží od toho či ti to pri tetovaní nebude moc krvácať, no max. dve posedenia, viac to nebude...
slnku to nevystavuj min. 10 dní, počas hojenia je dobré potierať ho jemnou vrstvou maste Calcium panthotenicum, až kým chrasty neopadnú. Potom sa oplatí potierať ho aspoň dva týždne masťou s vitamínom E a je velmi dôležité aby ti chrasty odpadly same, ak ich budeš odlupovať, tak sa môžeš pripraviť na opravy no ani po zahojení svoje tetovanie nevystavuj moc slnku, hlavne keď je tenkými čiarami, pri opalovaní používaj krém z výšším UV faktorom, inak ti rýchlo vybladne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Tak hodinka.
ja nemám fantáziu na také, toto ma najviac zaujalo, mne to až tak neprekáža, že nebudem originálna, a ani nechcem, aby to bolo príliš vidno, preto to chcem tam, kde to má tá holka na obrázku...
a ďakujem, zaujímalo ma hlavne to, či sa to dá urobiť na jedno sedenie, či treba prísť viackrát
inak mne sa tetovanie hojilo tak 3 dni ...
koľko dní to treba chrániť pred slnkom, aby sa niečo zlé nestalo?
A takto.. ja tetovania nevystavujem slnku 2 týždne
A čo sa týka toho, ako dlho.. no ako u koho Naposledy som si dávala robiť malé tetovanie na zápästie a robil mi to hodinu.
Ale napríklad na ramene mám väčšie tetovanie a trvalo to asi trištvrte hodinu
to či to bude na jedno posedenie alebo na dve záleží od toho či ti to pri tetovaní nebude moc krvácať, no max. dve posedenia, viac to nebude...
slnku to nevystavuj min. 10 dní, počas hojenia je dobré potierať ho jemnou vrstvou maste Calcium panthotenicum, až kým chrasty neopadnú. Potom sa oplatí potierať ho aspoň dva týždne masťou s vitamínom E a je velmi dôležité aby ti chrasty odpadly same, ak ich budeš odlupovať, tak sa môžeš pripraviť na opravy no ani po zahojení svoje tetovanie nevystavuj moc slnku, hlavne keď je tenkými čiarami, pri opalovaní používaj krém z výšším UV faktorom, inak ti rýchlo vybladne...