Pravidelne ráno po raňajkách a večer pred spaním. Ale umývam si zuby potom ešte aj keď idem von a to sa mi stane niekedy, že si umyjem zuby keď idem von, ale ešte sa medzitým najem, tak si ich idem zase umyť. Alebo sa mi aj stáva, že si umyjem zuby keď idem von a idem sa namalovať, zabudnem či som si umyla zuby alebo nie, tak si ich idem pre istotu umyť ešte raz.
cez školu ráno , večer nie vždy , v piatok aj ráno aj večer v sobotu večer a ráno nie vždy, cez prázdniny večer,lebo teraz chodím domov skoro naobed a som rada , že zalahnem a spím , ale zas niekedy mi prepne , moje zuby sa mi zdajú divné a bojím sa o ne , ta vyničím aj celý pakel pasty za deň .. to sa mi stáva asi raz za mesiac a potom je mi zle, lebo pri tom umývaní polku pasty prehltnem ..., ale zas, keď mám ísť do obchodu alebo dakde.. aj keď pred dom, tak umývam vždy ... takže neviem presne.. no, kedy ako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
čo si zubárka?
neexistuje, aby som niekam išla a nemala umyté zuby
to je pomerne málo, nie?