1x s kefkou a pastou a 1x s takým ako práškom na posilnenie skloviny....cez den si neumývam lebo pijem skoro stále vodu s citrónom, a keby si po tom umyjem tak si umyjem aj sklovinu
ráno a večer, úplne to stačí... kefka, pasta, žiadne hovadiny listeriny a podobne... cez deň poslúži žuvačka, hádam si v škole, v autobuse alebo v meste nebudem umývať zuby...
Ráno s pastou, medzizubnou kefkou a s dentálnou niťou a buď listerine alebo taká vodička z lekárne... o takých 12 hodín to všetko zopakujem.... a medzitým 1x len normálne s pastou alebo nič, záleží od toho či som v škole alebo doma, či je víkend alebo pracovný deň... atď...
spávam poobede a potom mám v hube polepšovňu, tak vtedy si a ráno a večer. I tak sa mi kazia. A brat, čo verím tomu, že si ich neumyje aj niekoľko dní, so zubami problémy nemá. fuckin genetics.
4-5x podľa toho či je pracovný deň ráno, ak je víkend aj po desiate prípadne ak si dám čaj čierny/zelený alebo kávu, po obede, po olovrante (alebo po káve/čaji) a potom večer, niekedy ak medzi tým zasa niečo žerem tak znova pred spaním
2-3x .....ale nie tak dávno som si umývala aj 10x za deň..možno aj viac..no pak som sa uvedomila, že to tiež nie je zrovna dobré..tak som sa musela začať kľudniť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov