Tak by ma zaujmalo, či ešte niekto považuje za ohromné klišé, keď niekto okomentuje fotku dievčaťa a jej priateľa vetami - akovám to pristane, ste veľmi zlatí a podobne. ale hlavne konretne tieto dve vety. Pretože hneď ako takú fotku vidím, dokážem sa sta
to je presne to isté ako keď si niekto dá status "dostal som sa na vysnívanú vysokú školu" a ľudia to komentujú "gratulujem"...je to také zaužívané, že keď ten človek chce komentovať pozitívne a nevie, čo má povedať, tak toto sú také klišé frázy, ktoré autorovi fotky/statusu zvyčajne nevadia a zvyčajne sa na ne nedočkáš inej odpovede ako "ďakujem", lebo iná sa tam moc vymyslieť nedá...ale môže to vzbudiť v človeku ktorý pridal fotku/status podozrenie, či to myslíš úprimne. ale tož, nevýhoda internetovej komunikácie (a niekedy aj komunikácie celkovo)
ano!! aj ked to mne pisu ma to irituje, ja som za cely zivot videl mozno 1 par kde to tym ludom fakt pristalo a boli spolu zlati, ale pre vacsinu ludi je zlaty ocividne HOCIJAKY par
nevedela som si predstaviť, aké sú to párové fotky :ehm: som myslela že ide o dve zlepené fotky v programe a nie fotky párov a je mi to jedno, nepíšem to nikomu
nepíšem to a neriešim to, ale keď vidím ako niektorým párikom komentujú fotky furt tí istí ľudia tak mi je zle... hlavne keď im to spolu vôbec nepristane aale nasrac šak, ja dám fotku so psom a tiež nás pochvália že sme pekné :ehm:
len by som uz chcela vidiet koment kde by niekto napsial - nepristane vam to vobec, alebo ze ste hrozni a podobne... strasne jeto divne takto to okomentovat
@hanka12 tak dik ale mne sa to nezda, kazdy z nas ma uplne iny styl... ja si zlaty parik predstavujem ako dvojicu, co vyzera ako dvojicky, ze proste uplne su akoby rovnaki povahovo aj vyzorovo, len maju odlisne pohlavie, abo ako to opisat
@hanka12 jeeeeej, toto je aké milé! nič krajšie som ešte nepočula! @antifunebracka ok, tak od soboty máš oranžové vlasy a už ti objednávam kovové boty! aké máš číslo nohy?
Ja som na takéto veci tiež dosť haklivy, preto to tam ani nepíšem keď vidím v komentoch koľkým ľuďom jebe ale oveľa častejšie a viac iritujuce sú fotky a komentáre pod nimi kde sa odfotí nejaká teen 14-17 približne a nikto jej tam nič nenapise iba jej 2 kamarátky sestra a 1.spoluziacka "aká si krasna " "ďakujem " a podobne.. za to by som rozdával facky zadarmo
@weasley7 najlepsie este, ked ten clovek si k fotke napise ze: "ak sa ti nepacim, tak na mna nepozeraj" alebo "haters gonna hate" alebo "nie kazdy musi byt pekny" (hlavne 1. a 3. Ma vedia pobavit a castokrat sa ovladam aby som nieco stiplave pod taku fotku napisala, no vzdy ma odradi to, ze by sa do mna asi zacala navazat armada "kamaratok" na fotky a tolko sprostosti naraz by som uz neuniesla
Ale k teme: neviem no, pride mi divne, pokial jeden z toho paru ma kazdy mesiac fotku s inym aktualnym partnerom pokial su spolu dlho a lubia sa, tak myslim, ze tam to potom vacsinou okomentuju blizki priatelia a rodina, nakolko su uz sucastou oboch... Ale fakt nechapem ked zacnu spolu nejaki dvaja nieco riesit alebo sa daju dokopy, tak hned prve co urobia je, ze vycapia foto na facebook to mi pride trosku na hlavu. My s priatelom nemame za potrebu vesat sa niekam a ukazovat sa kazdemu na oci, aby sa o nas hovorilo. Fotky mame pre seba a nemusime sa o ne delit s celym fb
To mi je u prdele,ale mna vedia iritovat komenty,ked vidim na fb,ze sa niekto dal dokopy ze nech vam to dlho vydrzi a podobne shity...kks.jak keby to bolo cele na tom zelani.omg
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@antifunebracka ok, tak od soboty máš oranžové vlasy a už ti objednávam kovové boty! aké máš číslo nohy?
super, teším sa
Ale k teme: neviem no, pride mi divne, pokial jeden z toho paru ma kazdy mesiac fotku s inym aktualnym partnerom pokial su spolu dlho a lubia sa, tak myslim, ze tam to potom vacsinou okomentuju blizki priatelia a rodina, nakolko su uz sucastou oboch... Ale fakt nechapem ked zacnu spolu nejaki dvaja nieco riesit alebo sa daju dokopy, tak hned prve co urobia je, ze vycapia foto na facebook to mi pride trosku na hlavu. My s priatelom nemame za potrebu vesat sa niekam a ukazovat sa kazdemu na oci, aby sa o nas hovorilo. Fotky mame pre seba a nemusime sa o ne delit s celym fb
Ale klišé to je rovnaké ako mnohokrát otázka .. "Ako sa máš"
skôr ma vytáča to verejne prezentovanie lásky napríklad na fb statusy milujem ťa, aj ja teba, milačik atd, čo všetci na svojej nastenke vidia