Konflikty skôr keď sme sa bavili a "biflošky" Nevieme sa sústrediť a potom z toho bola krátka hádka typu: Poj*b sa ty kkt, ty p*ca a tak ja som sa na nich smial keď sa hádali Ja som sa nikdy nehádal nebol dôvod
My sme boli na strednej (ale aj na základke) rozdelení do viacerých skupiniek...bifloši boli spolu,outsidri boli spolu,oblúbení bolu spolu atď ...ale na strednej sme vychádzali prakticky všetci spolu dá sa povedať..až na pár jedincov ktorých som neznášala a hádala som sa občas s nimi
Na základke sme sa katovali jak hadi a celkovo dementný kolektív...postupom času sa to len potvrdilo ked vidím čo z tých chlapcov vyrástlo...z tej triedy sme ostali v kontakte, akurát ja a môj naj kamoš...ostatní ako s mechom pribití
A stredná...4 chlapci,20 dievčat...mňa nemali rady, lebo som ich mal na háku (vždy riešili sprostosti), ja som si išiel svoje celé 4 roky..neobskakoval som ich ako môj spolužiak, ktorý bol naivný v tomto...dievčatá úplne zdochnuté, žiadna sa ničomu nevenovala mimo školy a tak...zvyknuté na to, že všetko za nich niekto urobí...ale raz som ich vypindal na výlete ked sme sa mali vyjadriť k triede...kecal som asi 10 minút vkuse (slušne) a nakoniec priznali, že mám pravdu a ešte mi aj zatlieskali
na zš vôbec kedže väčšina triedy ani nemala svoj názor kt. by oponovala voči niečomu- až na pár bitiek alebo menších hádok a väčšinou to nesúviselo s kolektívom ale jednotlivcom, na sš sme taktiež poskupinkovaný ale väčšinou sa riadime pravidlom "ži a nechaj žiť" až na jednu partiu kt. ma na všetkých blbé poznámky ak s ním nesúhlasia ale ak ide o ich názor maju potrebu ho všade presadzovat aj keď s ním 90% nesúhlasí.....
stale hadky. od skolky, cez zakladnu, po strednu. momentalne na vyske je to ok, ale prvy mesiac na vyske si ma spoluziak blokol na fb, lebo som mu opravovala gramaticke chyby.
@15 až na to, že som z toho ochorela týždeň pre stuhou..
a cca 5 rokov dozadu sme šikanovali jednu spolužiačku, tak viac výrazne chlapci a niektoré baby vôbec, ale nemôžem povedať, že to bolo len tak z rozmaru.. dôvody boli.. potom prestúpila
teraz sa už len hádame kto nedal peniaze a kedy bude chata a pod.. a sem tam sa nejaký ten spolužiak správa hulvátsky, ale ja ich mám aj tak všetkých rada
U nás ani nie sú veľmi hádky (samozrejme, že sú, ale to nepatrné), ale máme dva veľké problémy:
1.) Nevieme sa dohodnúť (naposledny, či sa ide na vílet v piatok, alebo v pondelok)
2.) Ohováračťky. Ja som taká neutrálna, nemám problémy s nikým, nikto nemá problém so mnou (dúfam). Ale ako počúvam ostatné spolužiačky, je to príšerné... v tej chvíli radšej otvorím knihu a nič nerobím, aj keď viem, že je to zbabelé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A stredná...4 chlapci,20 dievčat...mňa nemali rady, lebo som ich mal na háku (vždy riešili sprostosti), ja som si išiel svoje celé 4 roky..neobskakoval som ich ako môj spolužiak, ktorý bol naivný v tomto...dievčatá úplne zdochnuté, žiadna sa ničomu nevenovala mimo školy a tak...zvyknuté na to, že všetko za nich niekto urobí...ale raz som ich vypindal na výlete ked sme sa mali vyjadriť k triede...kecal som asi 10 minút vkuse (slušne) a nakoniec priznali, že mám pravdu a ešte mi aj zatlieskali
@9 @soltino :happy: už takmer evergreen, zo zlatého fondu
a cca 5 rokov dozadu sme šikanovali jednu spolužiačku, tak viac výrazne chlapci a niektoré baby vôbec, ale nemôžem povedať, že to bolo len tak z rozmaru.. dôvody boli.. potom prestúpila
teraz sa už len hádame kto nedal peniaze a kedy bude chata a pod.. a sem tam sa nejaký ten spolužiak správa hulvátsky, ale ja ich mám aj tak všetkých rada
1.) Nevieme sa dohodnúť (naposledny, či sa ide na vílet v piatok, alebo v pondelok)
2.) Ohováračťky. Ja som taká neutrálna, nemám problémy s nikým, nikto nemá problém so mnou (dúfam). Ale ako počúvam ostatné spolužiačky, je to príšerné... v tej chvíli radšej otvorím knihu a nič nerobím, aj keď viem, že je to zbabelé.