V Česku sa prebudia dávno vyhasnuté sopky, ktoré zničia územie v ich okolí
A v roku 2049 čaká ľudstvo šokujúce odhalenie, kedy sa v Európe i na Blízkom východe nájdu mimozemské artefakty, čo ovplyvní svetové náboženstvá, teda aj kresťanstvo.
Vatikán prestane existovať, pretože ho dobijú extrémisti, ktorí unesú aj pápeža.
je to dalsia chujovina natom sa asi vsetci zhodneme ale zaroven sa asi aj vsetci zhodneme ze tato celosvetova hospodarska kriza nieje sranda.. ato vazne :/
všetko sa dá ovplyvniť, netreba veriť proroctvám z pred niekoľko tisíc rokov.Predpovedali množstvo vecí ktoré sú už tabu, mali sa stať a nestali takže záver je neverím keby som verila a bola ako ostatný žila by som iba v strachu o svoju budúcnosť a to nemienim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A v roku 2049 čaká ľudstvo šokujúce odhalenie, kedy sa v Európe i na Blízkom východe nájdu mimozemské artefakty, čo ovplyvní svetové náboženstvá, teda aj kresťanstvo.
Vatikán prestane existovať, pretože ho dobijú extrémisti, ktorí unesú aj pápeža.
- myslim ze to svedci o celom clanku
" Existuje len pár ľudí, ktorí v nich dokážu čítať, a preto o nich doteraz tak málo ľudí vie. "
ani oni z nich nedokazu citat, len su natolko presibani, ze si tie proroctva vymyslaju, aby pasovali so sucasnymi udalostami
Blbosti
lol,ale clovek co to pisal mal asi bohatu fantaziu
napis o tom clanok.. a potom sa o nom zalozi diskusia na birdzi a budes slavny
ja teda urcite nie